Obvestila

4. junij, 2019
Po zares muhasti pomladi smo le pričakali tudi tekme v pravih poletnih temperaturah. Danes torej torek, 4.6. gorenjske ligaše gostijo igralci ŠD ROKCE. Tudi jutrišnje redne tekme 1.lige gostijo igralci iz Britofa pri Kranju. Ekipe osrednje regionalne lige pa se bodo pomerile med seboj tudi v sredo, 5.6. na lokaciji KIMI BAR Ljubljana. Vse tekme se pričnejo ob 17.00uri.
20. maj, 2019
Po uradnem tekmovalnem koledarju imajo ekipe 1.lige ( moški in ženske) v naslednjem tednu prosto.Ker smo uspeli zaključiti tudi vse prekinjene tekme ni razloga, da predvidenega premora tudi ne bi izkoristili. Naslednje tekme 1. lige torej 5.6.2019 gosti ekipa ŠD Rokce v Britofu pri Kranju. Ekipe regionalnih lig imajo svoj koledar kateremu se sproti prilagajajo.
15. maj, 2019
Spoštovane soigralke, soigralci,sporočamo vam žalostno vest, da je bil na današnji tekmi zadnjič z nami Jure Kern, igralec ŠD Rokc.
14. maj, 2019
Včerajšnje tekme gorenjskih ligašev so bile zaradi slabega vremena odpovedane in prestavljene na četrtek ko računamo na več sreče z vremenom. Tudi vodstvo osrednje regijske lige se je odločilo, da sredine tekme prestavi na ponedeljek. Vodstvo 1.lige, zaenkrat kljub bolj slabim pogojem za igro še ni odpovedalo današnjih tekem v Podnartu. Torej tekme tekme 1.lige (M+Ž) danes NISO odpovedane! Upajmo, ...
8. maj, 2019
Prvoligaše in prvoligašice bodo gostili igralci Struževskih korenin na svojih igriščih ob reki Savi.Ekipe osrednje regije pa bodo tekmovale pred Kimi barom. Vse tekme se pričnejo ob 17.00 uri. Upajmo, da vreme zdrži. Svoje redne tekme pa so že včeraj v Britofu pri Kranju odigrali v regionalni gorenjski ligi. Dober met:)