Obvestila

12.6.2019
V soboto, 3.8.2019 bo v organizaciji POS – Prstometna organizacija Slovenije - in ob sodelovanju lokalnih društev izveden že 10.MASTER TURNIR ZA DVOJICE
12.6.2019
Prihaja pravi vročinski val in stabilno poletno vreme kakršnega smo letos bolj kot ne pogrešali.Torej nas vsaj za slovo od pomladnega dela čakajo zanimive tekme pri moških ekipah kot tudi pri ženskah, kjer je na sporedu zadnji odločilni krog za uvrstitev med najboljše štiri ekipe, ki bodo v jesenskem delu odigrale t.i. FINAL FOUR, kar pomeni, da morajo odigrati še po en medsebojni krog.
4. junij, 2019
Po zares muhasti pomladi smo le pričakali tudi tekme v pravih poletnih temperaturah. Danes torej torek, 4.6. gorenjske ligaše gostijo igralci ŠD ROKCE. Tudi jutrišnje redne tekme 1.lige gostijo igralci iz Britofa pri Kranju. Ekipe osrednje regionalne lige pa se bodo pomerile med seboj tudi v sredo, 5.6. na lokaciji KIMI BAR Ljubljana. Vse tekme se pričnejo ob 17.00uri.
20. maj, 2019
Po uradnem tekmovalnem koledarju imajo ekipe 1.lige ( moški in ženske) v naslednjem tednu prosto.Ker smo uspeli zaključiti tudi vse prekinjene tekme ni razloga, da predvidenega premora tudi ne bi izkoristili. Naslednje tekme 1. lige torej 5.6.2019 gosti ekipa ŠD Rokce v Britofu pri Kranju. Ekipe regionalnih lig imajo svoj koledar kateremu se sproti prilagajajo.
15. maj, 2019
Spoštovane soigralke, soigralci,sporočamo vam žalostno vest, da je bil na današnji tekmi zadnjič z nami Jure Kern, igralec ŠD Rokc.