Razpisi in ostalo

Spoštovani,


objavljamo prijavnice za ligaško prvenstvo 2020 za vse kategorije in regije.

- Razpis za prijavo v prstometne lige 2020

- Razpis za organizacijo ligaškega kroga

- Prijavnica za ekipe z imeni in podatki igralk in igralcev

- Pravila igre prstomet po sistemu 3 x 3 posamezno

Upamo, da se v iskanju novih, še bolj prijaznih rešitev do vseh nas nismo preveč zapletli in da bodo predstavljene spremembe v ligaški sezoni 2020 prinesle še bolj zanimiva in poštena tekmovanja. Kot verjetno že veste, v rednem pravenstvu ukinjamo razvrstitve posamezno in namesto tega poiskusno uvajamo posebno tekmovanje, kjer se bodo med seboj merili  posamezniki in posameznice in to na način, kot je najbolj pošteno "tekme vsak z vsakim". V to tekmovanje, ki bo potekalo ob četrtkih (rezerva ponedeljek)  se je treba posebej prijaviti - pogoji za ta del, kot vse ostale informacije, boste našli v priponkah. V ženski kategoriji pa je novost (tekmovanje po sistemu 3x3 )  že uvedena v redni del prvenstva in rezultati bodo beleženi tako v ekipnem kot posamezni razvrstitvi.

Kakšen bo zaključni del letošnjega tekmovanja še ni povsem jasno. Tako kot vedno do sedaj pa bomo imeli ob zaključku tekmovanja uradne in relevantne ligaške rezultate ekip in posameznikov.

Torej na potezi ste igralke/ci, vodje ekip, da preverite postave svojih ekip in se prijavite v ligaško kategorijo ali regijo kot vam pripada.  V tekmovanje svoje regije in kategorije se seveda lahko prijavijo tudi nova društva - ekipe.

Seveda vsebino in razpise lahko delite med prijatelje, sorodna društva in organizacije in mogoče se nam pridružijo nove ekipe.


    Razpis v lige za sezono 2020:  

 

    Prijavnica v lige za sezono 2020:  

 

   Razpis za organizacijo ligaškega kroga v sezoni 2020:     

 

   Pravila igre za sistem 3x3: