Obvestila

24. oktober, 2017
Samo za najboljše in igralce željne izjemnega doživetja ter lepih dvobojev.Prijave se hitro stekajo, zato pohiti tudi ti. Prekrasen ambient pod Roblekom, udeležba TOP igralcev, lepe nagrade ...in še več je razlog, da se v soboto, 28.10.2017 vidimo v Begunjah na IV. POKALU JURČEK. Edini turnir kjer izjemoma tekmujemo na fino pokošeni travici. Vabljeni!
20. oktober, 2017
Zaradi slabe vremenske napovedi je težko pričakovani turnir dvojic t.i. WIMBLEDONSKA TRAVICA v Begunjah prestavljen na soboto, 28.10.2017. Uraden razpis in povabilo organizatorja bo posredovan danes. Da si zagotovite svoje mesto na tem posebnem turnirju se lahko prijavite na mail: info@prstomet.si ali neposredno v lokalu Jurček, ki se nahaja v športnem parku Begunje. Dober met:)
17. oktober, 2017
Po odlični uverturi v preteklem tednu je na novih igriščih v bližini Štepanjskega naselja vse pripravljeno še za zadnji jesenski obračun. Vreme kaže na odlične pogoje za tekme.Ekipa ABANKA - IZOL ITP bo kot kaže "prezimila" na vrhu razpredelnice ljubljanske regije.
11. oktober, 2017
Gostitelj tekem bo prvič ekipa KTD proga 13 na njihovi lokaciji v Hrušici pri Ljubljani. Na svojih terenih nudijo odlične pogoje za tekmovanje (asfaltirana igrišča, dovolj prostora). Lokacija se nahaja ob Litijski cesti (točen naslov je Pot do šole 2a), malo naprej od Štepanjskega naselja. Klik na spodnji link pa te navigira na lokacijo: https://goo.gl/CjDoDQ
22. september, 2017
Po res neugodnih vremenskih razmerah in posledično odpovedih tekem so v rezervnem terminu končno tudi gorenjci pričeli s tekmami 1. in 2.kroga. Tako kot ekipe ljubjanske regije bodo tudi gorenjci zaradi dvokrožnega sistema s prvenstvom nadaljevali po sprejetem koledarju tekem.