Obvestila

19. september, 2016
Zadnja dva kroga v 1.ligi m/ž ( na Sp. Senici in v Struževem) se zaradi slabših svetlobnih pogojev tekme pričnejo pol ure prej, torej ob 16.30 uri. V regionalnih ligah se vodje ekip o pričetku tekem dogavarjajo sproti.
12. september, 2016
To sredo ekipe 1.lige prvič gostijo ŠD Rokce v Britofu pri Kranju, gorenjski drugoligaši bodo skušali odigrati kar dva ligaška kroga v Ljubnem, medtem ko ljubljanska liga nadaljuje s tekmami pred Kimi barom.
31. avgust, 2016
Drugoligaši gorenjske regije bodo prvi krog lige odigrali v Ljubnem, medtem ko se ekipe ljubljanske regije srečajo na prav tako poznanem prizorišču prstometnih, KIMI BAR na Kamniški 9, Ljubljana.
9. avgust, 2016
Društva in ekipe imajo še nekaj dni časa za prijavo svoje ekipe v regionalno ligaško prvenstvo gorenjske ali ljubljanske regije. Seveda ob minimalno treh ekipah lahko izvedemo regularno prvenstvo tudi v kateri od drugih sklovenskh regij. Ne oklevajte in nam pišite, lahko pa tudi pokličete.
16. julij, 2016
Vabimo vas, da se udeležite tradicionalnega odprtega turnirja dvojic, kjer bodo nastopili najboljši slovenski igralci prstometa - MASTER TURNIR DVOJIC