Obvestila

31. avgust, 2016
Drugoligaši gorenjske regije bodo prvi krog lige odigrali v Ljubnem, medtem ko se ekipe ljubljanske regije srečajo na prav tako poznanem prizorišču prstometnih, KIMI BAR na Kamniški 9, Ljubljana.
9. avgust, 2016
Društva in ekipe imajo še nekaj dni časa za prijavo svoje ekipe v regionalno ligaško prvenstvo gorenjske ali ljubljanske regije. Seveda ob minimalno treh ekipah lahko izvedemo regularno prvenstvo tudi v kateri od drugih sklovenskh regij. Ne oklevajte in nam pišite, lahko pa tudi pokličete.
16. julij, 2016
Vabimo vas, da se udeležite tradicionalnega odprtega turnirja dvojic, kjer bodo nastopili najboljši slovenski igralci prstometa - MASTER TURNIR DVOJIC
24. junij, 2016
Ravnokar končano prvenstvo že terja priprave na novo sezono 2016/17, ki bo predvidoma pričela v septembru 2016. Vabljene nove ekipe in regije, da se nam pridružijo v organiziranem prstometnem tekmovanju pod okriljem POS, kjer vam nudimo vso podporo za lažji zagon urejenega tekmovanja.
1. junij, 2016
Vremenska napoved ni prav obetajoča, kljub temu pa si želimo, da odigramo in dobesedno damo pod streho še enega od zadnjih ligaških krogov.V primeru odpovedi današnjih tekem bodo do 13.00h obveščeni vodje ekip.