Radovljica open 2017

nedelja, 6. avgusta 2017

 

Rezultati Radovljica open 2017

 

Na tradicionalnem MASTER TURNIRJU poletja je nastopilo točno 32 dvojic, ki so se pomerile v medsebojnih dvobojih na izpadanje. V čudovitem ambientu Linhartovega trga stare Radovljice smo bili priče res lepim in napetim dvobojem. Dvojice so z vsako zmago napredovale proti vrhu v uvrstitvi medtem ko je poraz seveda pomenil slovo od tekmovanja. Sistem se je pokazal kot izredno prijazen do vseh udeležencev saj je bilo z vsakim odigranim krogom v igri za zmago pol manj parov in tako smo pričakali finalne tekme točno po časovnici.

Med najboljše štiri finaliste so se uvrstile kar tri dvojice iz prvoligaške ekipe ŠD ROKCE iz Britofa pri Kranju, ki je tako ponovila lanskoletni uspeh. Med finaliste se je prebila še dvojica ekipe FLINGER ( Pogačar& Petač).

 

Uradni rezultati pa so bili takšni:

 

1.mesto: ŠANTAK JANEZ & KERN JURE ( ŠD ROKCE)

2.mesto: ŠMAJD MILAN & BOROVNICA ANTON ( ŠD ROKCE)

3.mesto: ŠTIRN JOŠT & BOROVNICA DAVID ( ŠD ROKCE)

4.mesto: POGAČAR MARJAN & PETAČ JOŽE ( FLINGER )

 

Zmagovalca sta poleg darilnega paketa in unikatnih medalij prejela v hrambo za eno leto prehodni pokal POS, kjer so vpisana imena vseh dosedanjih zmagovalcev Master turnirjev.

Vsem tekmovalcem in spremljevalcem hvala za nastop in podporo ter nasvidenje naslednje leto. Zahvala tudi vsem, ki so kakorkoli pomagali pri zahtevni pripravi in izvedbi turnirja predvsem pa hotel Marita Portorož in Toyota Lovše ki so prispevali res lepe nagrade. Dober met:)