Obvestila

20. oktober, 2017
Zaradi slabe vremenske napovedi je težko pričakovani turnir dvojic t.i. WIMBLEDONSKA TRAVICA v Begunjah prestavljen na soboto, 28.10.2017. Uraden razpis in povabilo organizatorja bo posredovan danes. Da si zagotovite svoje mesto na tem posebnem turnirju se lahko prijavite na mail: info@prstomet.si ali neposredno v lokalu Jurček, ki se nahaja v športnem parku Begunje. Dober met:)
17. oktober, 2017
Po odlični uverturi v preteklem tednu je na novih igriščih v bližini Štepanjskega naselja vse pripravljeno še za zadnji jesenski obračun. Vreme kaže na odlične pogoje za tekme.Ekipa ABANKA - IZOL ITP bo kot kaže "prezimila" na vrhu razpredelnice ljubljanske regije.
11. oktober, 2017
Gostitelj tekem bo prvič ekipa KTD proga 13 na njihovi lokaciji v Hrušici pri Ljubljani. Na svojih terenih nudijo odlične pogoje za tekmovanje (asfaltirana igrišča, dovolj prostora). Lokacija se nahaja ob Litijski cesti (točen naslov je Pot do šole 2a), malo naprej od Štepanjskega naselja. Klik na spodnji link pa te navigira na lokacijo: https://goo.gl/CjDoDQ
22. september, 2017
Po res neugodnih vremenskih razmerah in posledično odpovedih tekem so v rezervnem terminu končno tudi gorenjci pričeli s tekmami 1. in 2.kroga. Tako kot ekipe ljubjanske regije bodo tudi gorenjci zaradi dvokrožnega sistema s prvenstvom nadaljevali po sprejetem koledarju tekem.
19. september, 2017
Za sredo je vremenska napoved dokaj ugodna zato pričakujemo, da bodo odigrane vse predvidene tekme. Prvoligaši/ce v Podnartu ob 17.00uri. Ljubljanska regionalna liga pa pred Kimi barom pol ure prej, torej ob 16:30 uri.