Obvestila

20. maj, 2019
Po uradnem tekmovalnem koledarju imajo ekipe 1.lige ( moški in ženske) v naslednjem tednu prosto.Ker smo uspeli zaključiti tudi vse prekinjene tekme ni razloga, da predvidenega premora tudi ne bi izkoristili. Naslednje tekme 1. lige torej 5.6.2019 gosti ekipa ŠD Rokce v Britofu pri Kranju. Ekipe regionalnih lig imajo svoj koledar kateremu se sproti prilagajajo.
15. maj, 2019
Spoštovane soigralke, soigralci,sporočamo vam žalostno vest, da je bil na današnji tekmi zadnjič z nami Jure Kern, igralec ŠD Rokc.
14. maj, 2019
Včerajšnje tekme gorenjskih ligašev so bile zaradi slabega vremena odpovedane in prestavljene na četrtek ko računamo na več sreče z vremenom. Tudi vodstvo osrednje regijske lige se je odločilo, da sredine tekme prestavi na ponedeljek. Vodstvo 1.lige, zaenkrat kljub bolj slabim pogojem za igro še ni odpovedalo današnjih tekem v Podnartu. Torej tekme tekme 1.lige (M+Ž) danes NISO odpovedane! Upajmo, ...
8. maj, 2019
Prvoligaše in prvoligašice bodo gostili igralci Struževskih korenin na svojih igriščih ob reki Savi.Ekipe osrednje regije pa bodo tekmovale pred Kimi barom. Vse tekme se pričnejo ob 17.00 uri. Upajmo, da vreme zdrži. Svoje redne tekme pa so že včeraj v Britofu pri Kranju odigrali v regionalni gorenjski ligi. Dober met:)
23. april, 2019
Današnje tekme gorenjske regije so odpovedane oz. prestavljene na rezervni termin ( četrtek). Jutri torej v sredo, 24.4.2019 pa zaenkrat upamo na boljše vreme in izvedbo rednih tekem osrednje regije v Ljubljani in pa seveda prvoligaši ( M+Ž) katere gosti ŠD Pajek v Šenčurju. Vse tekme se pričnerjo ob 17.00 uri.