Obvestila

26. april, 2021
S sprejetjem ukrepa odloka da bodo tekme ekip oz medsebojna srečanja potekale ločeno in ne turnirsko ( vse ekipe se zberejo na enem igrišču) je odprta možnost za izvedbo ligaškega prvenstva za sezono 2021. Prijave so odprtega tipa več info pa boste dobili na: info@prstomet.si
16. april, 2021
Zelo neprijetno in obenem negotovo je napovedovati kakšne so realne možnosti izvedbe ekipnega prvenstva, ker seveda to predvsem ni odvisno od nas samih. Bo pa do torka, 20.4. 2021 jasno ali bomo na POS razpisali tudi redno prvenstvo za ekipe. Zavedamo se velike odgovornosti, ki jo prevzemamo za vse nas. Regularno prvenstvo tudi pomeni, da se upošteva vse lanske rezultate kot glede pravice nastopa v ...
11. april, 2021
Vsem evidentiranim tekmovalcem in vodjem ekip je bilo po e-pošti posredovano vabilo za prijavo v ligaško prvenstvo 2021. V kolikor tega vabila in gradiva niste prejeli nam lahko pišete na info@prstomet.si da vam gradiva posredujemo na vaš naslov.
11. april, 2021
V pretekli sezoni smo bili priča hudim kršitvam pravilnika in odlokov POS nekaterih ekip in posameznikov. Na sestanku vodij ekip, STK in POS so bile soglasno sprejete sankcije za ekipe, ki se kljub evidentirani prijavi niso udeležile regularno izvedenega prvenstva v sezoni 2020.
28. september, 2020
Glede na situacijo in razvoj dogodkov vas obveščamo, da srečanje vseh ekip lige in podelitve pokalov in priznanj za tekočo sezono v soboto, 3.10. 2020 v Naklem ODPADE.