Novice

22. september, 2017
POS
S tekmami 2.kroga v Podnartu so prvoligaši ( ž+ m ) končali jesenski del prvenstva. Po dveh krogih je nerealno oceniti rezultate in lestvice, se pa vidi da lanski prvaki Jeseničani ne popuščajo in prav tako kot kranjska ekipa MIŠO TIM dosega visoke zmage.Pri ženskah je zadeva bolj izenačena za vse skupaj pa velja, da bo prvenstvo še dolgo in napeto. Seveda se nam obeta zanimiva turnirska jesen in tudi ...
14. september, 2017
POS
V sredo, 13.9.2017 so ŠD ROKCE gostile 1.krog tekem v ženski in prvi moški ligi. Danes na istem prizorišču tudi tekme 2.lige - gorenjska regije. Vsi rezultati bodo vnešeni danes zvečer razen v ljubljanski regiji kjer so zaključeni že trije ligaški krogi.
17. junij, 2017
POS
Na današnjem zaključku ligaškega prvenstva so Jeseničani, kljub porazu z Leščani v zadnjem krogu zadržali nekaj prednosti pred zasledovalci in zasluženo slavili veliko zmago ter osvojili prestižni pokal zmagovalca ligaškega prvenstva. V ženski kategoriji pa so se v zadnjem krogu na sam vrh povzpele igralke Nike - Cifra.
15. januar, 2017
POS
Slikovno galerijo in kratko poročilo si lahko pogledate v zavihku DOGODKI/ galerija slik.
15. januar, 2017
POS
S tekmo 5.Memoriala Harija Mozetiča se je zaključilo tudi 7. tekmovanje za Pokal Slovenije. Uradne skupne rezultate ekipno in posamezno si lahko ogledate v zavihku rezultati.