Novice

17. junij, 2017
POS
Na današnjem zaključku ligaškega prvenstva so Jeseničani, kljub porazu z Leščani v zadnjem krogu zadržali nekaj prednosti pred zasledovalci in zasluženo slavili veliko zmago ter osvojili prestižni pokal zmagovalca ligaškega prvenstva. V ženski kategoriji pa so se v zadnjem krogu na sam vrh povzpele igralke Nike - Cifra.
15. januar, 2017
POS
Slikovno galerijo in kratko poročilo si lahko pogledate v zavihku DOGODKI/ galerija slik.
15. januar, 2017
POS
S tekmo 5.Memoriala Harija Mozetiča se je zaključilo tudi 7. tekmovanje za Pokal Slovenije. Uradne skupne rezultate ekipno in posamezno si lahko ogledate v zavihku rezultati.
nedelja, 20.11.2016 ŠENČUR
POS
3. Memorial Borisa Brezarja in 7.Pokal Slovenije ekipno,odlična organizacija, 64 ekip , 192 nastopajočih tekmovalcev na glavnem tekmovanju, odličen spremljevalni program in še in še...
18. november, 2016
POS
V Športno dvorano v Šenčurju na nedeljski turnir prihaja rekordno število (67) ekip iz Slovenije. V glavni del tekmovanja se bo uvrstilo 40 ekip. Skupaj z udeleženci kvalifikacij bo v športni dvorani Šenčur nastopilo krepko čez 200 prstometašev. Poleg tega, se bo vzporedno odvijalo tekmovanje v metanju na tarčo, kjer se lahko poizkusi vsak, tako tekmovalci kot obiskovalci.