Novice

23. september, 2009
V Ljubnem smo odigrali 1. krog 1. državne lige v Prstometu za ženske. To je obenem tudi prva uradna tekma za državno prvenstvo v zgodovini ženskega Prstometa. V ligi nastopa 5 ekip, kar pomeni 20 zagretih tekmovalk. Obenem vabim vse zainteresirane, da ustanovijo svojo ekipo, se prijavijo in si s tem omogočijo nastop v ligaškem letu 2010.
30. maj, 2009
V Podnartu smo odigrali 1. krog 1. državne lige v Prstometu. To je obenem tudi prva uradna tekma za državno prvenstvo v zgodovini Prstometa. Kot v vsakem športu, bodo zmagovalci ekip in posameznikov znani po zadnjem - 13. krogu.
27. avgust, 2008
Na helikopterski ploščadi pred Triglavskim domom na Kredarici (2515m/nm) smo v ponedeljek, 25.avgusta 2008 odigrali mini turnir v prstometu. Kljub skromni udeležbi so bila vsa srečanja odigrana na najvišjem nivoju do sedaj. Bilo je zabavno, rezultati pa so bili veljavni le do šanka. Nekaj utrinkov v galeriji slik .
8. avgust, 2008
S turnirjem Kropa open 2008 so stopila v veljavo nova pravila za disciplino Prstomet in Tarča. Nov je tudi igralni sistem v prstometu, ki je podoben teniškemu. Sistem ima tudi določeno točkovanje, iz katerega se tvori Prstomet jakostna lestvica igralcev, kar pride v poštev pri postavljanju nosilcev na turnirjih. Več v izbirniku > Pravilniki <