Novice

29. september, 2016
POS
Sledijo pa jim ŠD ROKCE, ki po preboju v 1.ligo nadaljujejo z odličnimi igrami. Pri ženskah je primat vodilne ekipe še vedno v rokah igralk ekipe K-PRINT.
7. september, 2016
POS
Ker je prihajalo do različnih sprememb ekip in igralcev smo imeli kar precej težav zaradi urejanja evidenc, katere so pogoj za realno spremljanje ekip in vnos pravih rezultatov. Zadeve seveda niso tako preproste a z veliko napora in vloženega časa smo na POS-u uspeli zadeve urediti do mere urejenosti.
5. julij, 2016
POS
V ligaško tekmovanje se lahko prijavijo nove ekipe in društva iz cele Slovenije. Seveda se morajo prijaviti tudi vse ekipe, ki so v ligah že nastopale v preteklih sezonah. Vodje ekip, ki so nastopale v pretekli sezoni so razpisna gradiva že prejeli.
20. junij, 2016
POS
V nedeljo, 19.6.2016 so bile odigrane zadnje redne tekme prvenstva in obenem tudi kvalifikacijske tekme za obstanek oz. uvrstitev v višji rang tekmovanja.
9. junij, 2016
POS
sreda, 8.junij 2016, LESCE - ŠOBEC Kljub slabim obetom zaključene vse načrtovane tekme programa so pod streho. Prav tako so zaključene tudi vse tekme v 2.ligi - Gorenjska.