Novice

12. julij, 2018
POS
Številni poletni turnirji vabijo tako posameznike kot ekipe,da se pomerijo med seboj tudi na turnirskem sistemu igranja prstometa, Nekateri so že za nami,drugi šele prihajajo in med drugim tudi t.i. MASTER turnir najboljših dvojic.
26. april, 2018
POS
Tekme vseh regij in kategorij, ki so bile predvidene po koledarju so odigrane in evidentirane.
8. januar, 2018
POS
V soboto, 6.1.2018 v Renčah smo dobili ekipne zmagovalce pokalne sezone 2017/18. Po seštevku obeh prestižnih tekem ( Borisovega in Harijevega memoriala ) je zmago slavila ekipa Mišo tim - BD Bratov Smuk iz Kranja. 1.mesto v Šenčurju in 2.mesto v Renčah je vrhunski in težko ponovljiv dosežek - ČESTITKE.
22. november, 2017
POS
Na turnirju odigranem v nedeljo 19.11.2017 v Šenčurju je nastopilo 67 ekip iz cele Slovenije.Po odigranih kvalifikacijah in tekmah po skupinah se je tekmovanje prevesilo v izločilne dvoboje, kamor se je prebilo 16 najboljših ekip. Rezultati v nadaljevanju.
23. oktober, 2017
POS
Ligaško prvenstvo do pomladi odhaja na počitek in na vrsti so turnirji, kjer se lahko srečajo igralci vseh regij in kategorij. Prvi med njimi je tradicionalni, 4. turnir dvojic za pokal Jurček v Begunjah. Turnir izstopa po tem, da se tekme izjemoma igrajo na t.i. WIMBLEDONSKO postriženi travi. Poleg izrednih tekem je v Begunjah vedno pestro in živahno dogajanje tudi za obiskovalce, organizator pa pripravi ...