Novice

16. oktober, 2009
V Ljubnem smo uspešno odigrali še zadji krog 1. lige za ženske in moške, ter na družabnem večeru ob jedači in pijači razglasili najboljše ekipe in posameznike. Podelili smo tudi praktične nagrade tako za tekmovalne zasluge kot tudi za volunterske in podporne. Po tako uspešni sezoni se že veselimo nove, ki bo z naše strani - organizatorske, sigurno še uspešnejša. Prav tako ne dvomimo, da ne bi bili ...
23. september, 2009
V Ljubnem smo odigrali 1. krog 1. državne lige v Prstometu za ženske. To je obenem tudi prva uradna tekma za državno prvenstvo v zgodovini ženskega Prstometa. V ligi nastopa 5 ekip, kar pomeni 20 zagretih tekmovalk. Obenem vabim vse zainteresirane, da ustanovijo svojo ekipo, se prijavijo in si s tem omogočijo nastop v ligaškem letu 2010.
30. maj, 2009
V Podnartu smo odigrali 1. krog 1. državne lige v Prstometu. To je obenem tudi prva uradna tekma za državno prvenstvo v zgodovini Prstometa. Kot v vsakem športu, bodo zmagovalci ekip in posameznikov znani po zadnjem - 13. krogu.
27. avgust, 2008
Na helikopterski ploščadi pred Triglavskim domom na Kredarici (2515m/nm) smo v ponedeljek, 25.avgusta 2008 odigrali mini turnir v prstometu. Kljub skromni udeležbi so bila vsa srečanja odigrana na najvišjem nivoju do sedaj. Bilo je zabavno, rezultati pa so bili veljavni le do šanka. Nekaj utrinkov v galeriji slik .
8. avgust, 2008
S turnirjem Kropa open 2008 so stopila v veljavo nova pravila za disciplino Prstomet in Tarča. Nov je tudi igralni sistem v prstometu, ki je podoben teniškemu. Sistem ima tudi določeno točkovanje, iz katerega se tvori Prstomet jakostna lestvica igralcev, kar pride v poštev pri postavljanju nosilcev na turnirjih. Več v izbirniku > Pravilniki <