Novice

16. december, 2013
POS
Z nekaj zamude je bil danes na internetni strani objavljen nov pravilnik PS. Z vsemi spremembani ste bili seznanjeni že na prvi letošnji tekmi PS, na Pokalu Radovljice. Po istih pravilih se bo odigrala še druga - zadnja tekma v Renčah.
7. december, 2013
POS
Z današnjim dnem je bila aktivirana nova spletna stran. Namen je bil spletno stran narediti bolj uradno, namenjeno objavi dokumentov, on line rezultatov, novic in dogodkov, ki se nanašajo na ligaška prstometna dogajanja. Poleg objav na sami spletni strani, nas lahko sledite tudi na Twitter-ju in Facebook-u.
3. avgust, 2013
POS
Kot že vrsto let, je tudi letos organizator lige ponudil možnost neregistriranim igralcem, da se pomerijo z najboljšimi ligaši.
13. april, 2013
Objavljen koledar ligaških srečanj za sezono 2013 . Datumi veljajo za vse lige, le da bodo ženske ekipe odigrale nekajkrat več krogov na enem srečanju, drugoligaši pa bodo z ligo začeli 8. maja. Za 1. ligo so že znani organizatorji in lokacije, za 2. ligo pa bodo v kratkem. Objavljeni so tudi prvo ligaški pari za posamezne kroge ligaških srečanj. POS
19. februar, 2013
Na današnjem turnirju trojk v Šenčurju, ki šteje tudi v skupno točkovanje za Pokal Slovenije 2013 je nastopilo 33 ekip. Svojo izjemno pripravljenost in odlične rezultate v letošnji sezoni so igralci ŠD SENICA 1 (Jerina, Kunstelj, Dežman) potrdili tudi na današnjem turnirju in v finalu premagali Vesele Gorjance (Koprivec T., Koprivec M., Ignjatovič). V tekmi za tretje mesto pa je ekipa K-PRINT (Brezar, ...