Novice

15. januar, 2017
POS
S tekmo 5.Memoriala Harija Mozetiča se je zaključilo tudi 7. tekmovanje za Pokal Slovenije. Uradne skupne rezultate ekipno in posamezno si lahko ogledate v zavihku rezultati.
nedelja, 20.11.2016 ŠENČUR
POS
3. Memorial Borisa Brezarja in 7.Pokal Slovenije ekipno,odlična organizacija, 64 ekip , 192 nastopajočih tekmovalcev na glavnem tekmovanju, odličen spremljevalni program in še in še...
18. november, 2016
POS
V Športno dvorano v Šenčurju na nedeljski turnir prihaja rekordno število (67) ekip iz Slovenije. V glavni del tekmovanja se bo uvrstilo 40 ekip. Skupaj z udeleženci kvalifikacij bo v športni dvorani Šenčur nastopilo krepko čez 200 prstometašev. Poleg tega, se bo vzporedno odvijalo tekmovanje v metanju na tarčo, kjer se lahko poizkusi vsak, tako tekmovalci kot obiskovalci.
10. oktober, 2016
POS
Gorenjski drugoligaši so jesenski del tekmovanja zaključili pretekli teden. Na 1.mestu bodo na pomladni del nadaljevanja prvenstva počakali NK BITNJE - RIBIČI 1, katerim pa za vrat dihajo STARI LISJAKI iz NK VISOKO. Seveda trenutne razvrstitve, tekme v pomladnem delu lahko kaj hitro pomešajo.
29. september, 2016
POS
Sledijo pa jim ŠD ROKCE, ki po preboju v 1.ligo nadaljujejo z odličnimi igrami. Pri ženskah je primat vodilne ekipe še vedno v rokah igralk ekipe K-PRINT.