Obvestila

16. april, 2021
pixel
ALI SE ODPIRA MOŽNOST IZVEDBE EKIPNEGA LIGAŠKEGA PRVENSTVA?
Zelo neprijetno in obenem negotovo je napovedovati kakšne so realne možnosti izvedbe ekipnega prvenstva, ker seveda to predvsem ni odvisno od nas samih. Bo pa do torka, 20.4. 2021 jasno ali bomo na POS razpisali tudi redno prvenstvo za ekipe. Zavedamo se velike odgovornosti, ki jo prevzemamo za vse nas. Regularno prvenstvo tudi pomeni, da se upošteva vse lanske rezultate kot glede pravice nastopa v kategorijah in regijah. Glede na Covid razmere seveda lahko tekme potekajo le s prirejenim sistemom srečanj samo posameznih nasprotnikov na enem terenu - torej brez udeležbe vseh ekip lige na enem terenu.

Posvet vodij ekip, POS, STK kot tudi vseh ostalih igralcev je odprt.  Predloge in informacije sprejema Kunstelj Andrej, ki v preteklem letu prevzel vlogo predstavnika vseh ekip, ki potem predlaga izdelane rešitve POS - u in STK - ju.

Prijave za ligo posameznikov ob tem nemoteno potekajo naprej in se zaključujejo v nedeljo 18.aprila 2021.

Ligo posamezno smo poleg trenutnih razmer  pravzaprav uredili zaradi želje mnogih igralcev po dokazovanju in doseganju poštene meritve rezultata, uvrstitve ali če želite rang lestvice  posameznega igralca ali igralke. Liga bo glede  na dosedanje prijave zanesljivo izvedena v Osrednje slovenski regiji. Prvak lige posamezno ( v kolikor bo le ena regija)  pa bo uradno razgalašen kot najboljši posameznik prstometne lige.