Obvestila

12. november, 2022
8. MEMORIAL BORISA BREZARJA
Športna dvorana Šenčur, nedelja 20.11.2022

Spoštovani,


nedelja 20.11.2022 je dan oziroma lahko bi celo rekli PRSTOMETNI PRAZNIK , saj gre v Šenčurju zadnja leta za največje srečanje prstometašev tako v družabnem kot tudi v tekmovalnem smislu

.
Z velikim ponosom in veseljem najavljamo in vabimo k udeležbi na turnirju vseh turnirjev -MEMORIAL BORISA BREZARJA in PS 2022.


Turnir je odprt za vse udeležence in glede prijav nima omejitev.  Sodelovati ali celo doseči vidno uvrstitev na takem turnirju je zagotovo posebna čast.
Bodite pa pozorni na zahtevane podatke iz razpisa, ki se nahaja v prilogi  , saj le tako lahko zagotovimo pravilno evidentiranje.
Poleg tega turnir šteje tudi za POKAL SLOVENIJE  in doseženi rezultati - točke se bodo seštele s točkami, doseženimi na prvi tekmi za PS 2022 v Logatcu letošnjega septembra.
Vprilogi so tudi rezultati in točke dosežene iz prvega turnirja ter evidenca ekip ter njihovih  članov, ki na drugi tekmi za PS 2022 lahko nastopijo samo za ekipo z istim imenom, v kolikor želijo konkurirati za skupno razvrstitev POKAL SLOVENIJE 2022.
Morebitne manjkajoče člane ekip pa seveda lahko nadomesti igralec, ki na prvi tekmi za PS 2022 ni nastopil. Seznam prilagamo tudi zato, ker smo v preteklosti že ( žal prepozno) beležili tovrstne kršitve pravilnika.


Rok za prijave poteče 15.11.2022


VABI ŠD PAJEK & POS

 

napotki-mbb-2022.pdf       razpis-za-8mbb.pdf