Obvestila

22. oktober, 2022
pixel
ZADNJE LIGAŠKE TEKME TER ZAKLJUČNO SREČANJE VSEH EKIP S PODELITVAMI ZA SEZONO 2022
Kot se spodobi in si vsi skupaj želimo, se bomo v sredo, 26. 10. srečali na zadnjih ligaških tekmah in se ob zaključku tudi poveselili. Upam, da se zberemo v čim večjem številu, zato vljudno vabljeni vsi, ki se tako ali drugače preko cele sezone srečujemo na tekmah, pri organizaciji- Prisrčno vabljeni tudi vsi navijači, spremljevalci, podporniki in vsi, ki tako ali drugače pomagate.

 

 
Okvirni program za sredo, 26.10.2022 v šotoru - Naklo.
 
Ob 17:30 h  - redne tekme zadnjega ligaškega kroga za prvoligaše.
 
od 19:00 - 19:30 h  - vnos rezultatov zadnjega kroga
 
od 20:00 h - slovesna podelitev pokalov in medalj za vse kategorije
 
*od 20:30 h naprej  KUP - Kulturno umetniški program  in zabavno druženje ob dobrotah z žara, za katere bo poskrbel naš igralec Jože Habjan,  za nekaj žganjice in tudi kislega ob hrani pa Vida.
 
 
POMEMBNO!
 
Zaradi lažje priprave hrane nam vodje ekip obvezno sporočijo število
udeležencev njihovih ekip na podelitvah. Za prevzem kuponov za hrano je obvezna poimenska prijava.
 
Vsaki ekipi pripadajo 4 kuponi za hrano, katere krije POS.
Seveda lahkonaročite dodatne kupone za hrano (več igralcev, spremljevalci) za subvencionirano ceno - 5 € porcija.
 
Vodje ekip nam na mail: info@prstomet.si do nedelje, 23.10.2022
sporočite število udeležencev in sicer takole:
 
naziv ekipe: ...........................
 
imena udeležencev:  ..............................
 
dodatni udeleženci - kuponi za hrano po 5 €:
Naročeni kuponi se poravnajo v vsakem primeru saj krijejo le ožje materialne stroške - torej tudi ob morebitni odsotnosti prijavljenih.
 
-----------
 
Ponovno je bilo slišati kritike glede participacije za hrano, samo izvedbo zaključka  ipd. ...zato na tem mestu samo nekaj kratkih dejstev:
 
POS je glede na razpis in pogoje dolžan izvesti samo podelitev pokalov in medalj za tekočo sezono - vse ostalo izven tega programa gre v breme organizacije, ki nima drugih virov, ima pa veliko drugih, tako operativnih kot materialnih stroškov in v naslednjem letu / sezoni organizacijo prepuščamo prav tem kritikom.
 
Na podelitvah in srečanju vseh prstometašev ste dobrodošli vsi. Nakup kuponov za hrano seveda ni obvezen. Dejanska cena organizacije ter izvedbe prehrane je 10 € / porcija ( hrana, wellcome drink, embalaža, solata, organizacija, dodatni program)... kar pomeni, da polovico sredstev za vsakega prispeva POS. Za 4 igralce/ke posamezne ekipe pa celo 100 % kritje iz strani POS. Zaenkrat se nam skoraj nihče še ni zahvalil za to potezo - ima pa vsak kritik možnost, da prevzame izvedbo zaključka vseh lg v naslednji sezoni. Kandidature so odprte in mi se tega iskreno veselimo.
 
Vsem, ki pri izvedbi in pomoči pri organizaciji konstantno sodelujete pa se na tem mestu ponovno zahvaljujemo za vaše angažiranje in razumevanje.