Novice

8. januar, 2018
pixel
8. POKAL SLOVENIJE 2017/18
POS
V soboto, 6.1.2018 v Renčah smo dobili ekipne zmagovalce pokalne sezone 2017/18. Po seštevku obeh prestižnih tekem ( Borisovega in Harijevega memoriala ) je zmago slavila ekipa Mišo tim - BD Bratov Smuk iz Kranja. 1.mesto v Šenčurju in 2.mesto v Renčah je vrhunski in težko ponovljiv dosežek - ČESTITKE.

 Z zmago v Renčah so se na skupno 2.mesto prebili PAJKI ( ŠD Pajek) iz Srednje vasi pri Šenčurju. Konstantno visoke uvrstitve v PS dosegajo ekipe iz ŠD Senica in tudi tokrat na 3.mestu njihova ekupa DAF CORDIA.  

 

Odlične igre so pokazale tudi nekatere ekipe primorske regije, ki pa jim je za vrhunski rezutat zmanjkalo nekaj športne sreče.

Je pa zato v disciplini TARČA med 10-timi finalisti slavil domači mojster prstometne igre Rusijan Radovan in poskrbel, da je glavna nagrada - pršut prvič v vsej zgodovini pokalnih tekmovanj ostal doma.

 

Povzemamo oz. posredujemo še misli in besede Maje Turel, ki kot vezni člen in eden od številne ekipe iz ozadja skrbi, da so stvari na naših tekmovanjih take kot so... V en glas lahko rečemo odlično in hvala tudi vsem ostalim neomenjenim, ki so sodelovali in pripomogli k temu, da smo skupaj pripravili in izvedli tako odmevno in odlično organizirano tekmovanje za Pokal Slovenije 2017- 2018.  Menim, da dotaten komentar ni potreben, vsem skupaj pa en globok poklon in velika  HVALA. Seveda se vidimo na naslednjih tekmah in tudi na Pokalu Slovenije 2018 - 2019!
 
Srečno in dober met:)

Zaključili smo že 8. sezono Pokala Slovenije v prstometu.Letos je OO Prstometne organizacije Slovenije uvedelnovost, in sicer, da sta bili izvedeni dve ekipni tekmi.Harijev memorial, ki je od nekdaj bil tekma posameznikov,je tako bila ekipna tekma. Odziv je bil odličen in boj zanajvišja mesta še bolj izenačen. Do konca finalne tekme seni vedelo kako bodo najvišja mesta osvojena.
Na Harijevem memorialu je sodelovalo kar 45 ekip (skupno 135 igralcev). Igrišča so bila do kotička zapolnjena. Tekma je bila lepo izpeljana do konca in zapletov ni bilo.
Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, prostovoljcem in vsakemuposamezniku, ki je kakorlkoli prispeval k soorganizacijivrhunskih tekmovanj za Pokal Slovenije v prstometu in lepegapoklona v spomin dragima prijateljema Hariju Mozetiču inBorisu Brezarju.

Čestitke igralcem za pošteno igro in dober met v letu 2018!

Maja Turel - Šd Škulja