Obvestila

11. april, 2021
pixel
LIGA POSAMEZNO 2021 - PRIJAVE SO ODPRTE DO 18.4. 2021
Vsem evidentiranim tekmovalcem in vodjem ekip je bilo po e-pošti posredovano vabilo za prijavo v ligaško prvenstvo 2021. V kolikor tega vabila in gradiva niste prejeli nam lahko pišete na info@prstomet.si da vam gradiva posredujemo na vaš naslov.

Glede na znano Covid situacijo smo se ponovno moraliprilagoditi razmeram in z veseljem sporočamo, da smo navodstvu POS in s sodelovanjem STK našli ustrezno rešitev zaligaško sezono 2021.

PRSTOMETNA LIGA 2021 ZA VSE KATEGORIJE IN  REGIJE ( lahko tudi nove regije) vsekakor BO:)))))

Na pobudo vodij Ljubljanske regije smo na POS pripravilidokumente za izvedbo regionalnih in kategoriziranih lig zaposameznike/ce.
Sistem posameznih srečanj ( brez večjega števila prisotnostiekip, članstva na igralnih površinah) nam omogoča, da obtrenutnih ukrepih tekmovanje pod eno streho vodimo inpripeljemo do konca sezone 2021.
 

Exscel datoteke za vodenje rezultatov, kot tudi nov zapisnikposamezne tekme bodo pripravljeni v naslednjih dneh.

Turnirski način srečanj kot veste trenutno ni možen in tudi nevemo kdaj, če sploh pride do tovrstne sprostitve. Sicer trdnoupamo in verjamemo, da kmalu, ko bo to tudi prilika za uspešneorganizatorje turnirjev z večjim številom udeležencev.

Sistemske rešitve smo uskladili s pravilnikom POS in namomogočajo izvedbo tekmovanja za posameznike.

Zavedamo se tudi velike odgovornosti in predvsem obilicedodatnega dela za evidentiranje in vodenje tekmovanja kot jezamišljeno in verjamemo, da nam bo uspelo.

Hvala za vaš čas, trud v upanju, da se kmalu tudi osebnosrečamo.

 

Dober met:)