Obvestila

24. julij, 2015
pixel
RADOVLJICA OPEN 2015
Vabimo vas, da se udeležite turnirja dvojic, kjer bodo nastopili najboljši slovenski igralci prstometa - MASTER TURNIR DVOJIC

KAJ - PRSTOMETNI TURNIR / DVOJICE vse kategorije

KDAJ - v nedeljo, 9.avgusta 2015

URA - otvoritev tekmovanja ob 9.30h finale ob cca 14.00h ko bo tudi podelitev nagrad, medalij in seveda POKALA

KJE - v starem mestnem jedru Radovljice Linhartov trg

PRIJAVE - čimprej oz. do petka, 6. avgusta 2015! Zaželjeno je da v prijavi poleg imena in priimka navedete še kraj, mesto od koder prihajate.

 

Število igralnih mest je omejeno, saj lahko nastopi max 24 ( mogoče tudi 32) dvojic, ki se bodo podale v boj za prestižni prehodni pokal POS na katerem so gravirana imena najboljših igralcev prstometa. O morebitnem povečanju kvote na 32 bo naknadno odločalo vodstvo tekmovanja.
Seveda bo zaradi dopustniške odsotnosti nekaj favoritov oz. najvišje rangiranih igralk in igralcev odsotnih, kar je mogoče prilika še za koga drugega. Prvih osem nosilnih parov bo razporejeno glede na ligaške točke.

 

Tekme se igrajo po pravilniku POS - Prstometne organizacije Slovenije, razen v delu, kjer imajo ženske imajo posebno prednost (3 - 5 točk). Tekme 1. kroga brez nosilcev se igrajo do 21 osvojenih točk. Igralno polje od 5m - 9m.

Tokrat bo tekmovanje potekalo še hitreje kot lani saj v programu ni predvidene discipline TARČA, nagrade pa bodo podelejne med najboljše igralce tega dne.

prijave: info@prstomet.si ali pokličite 041 644 986!

 

Pravilnik in ostali podatki: Radovljica open -2015.pdf