Obvestila

12. april, 2017
pixel
PRIČETEK POMLADNEGA DELA LIGAŠKEGA PRVENSTVA
Pomlad je kar (pre)hitro prišla v naše kraje in že danes teden, torej v sredo 19.aprila 2017 ob 17.00 uri bodo ob ugodnih vremenskih pogojih ponovno oživela prizorišča ligaških tekem v vseh kategorijah. Ker je lepo pomladno vreme omogočalo obilo zunanjega treninga se lahko pričakuje vrhunske pripravljenost tekmovalcev in temu primerne dvoboje.

 

Prvoligaši - moški igrajo tekme 6.kroga in sicer v Šenčurju - športni park. Gostitelj je ekipa ŠD Pajek. Glavni sodnik Travnik Tomaž.

Zaradi dvokrožnega sistema in kar precejšnjega števila še neodigranih tekem bodo ženske ekipe kot tudi ekipe obeh regionalnih lig ( gorenjska in ljubljanska) imele na sporedu po dva ligaška kroga, saj bomo le tako lahko parvočasno zaključili letošnje prvenstvo.

To pomeni, da proste ekipe prvega pomladnega kroga prav tako pridejo na tekmo in odigrajo tekme drugega pomladnega kroga.

Tekme 2.lige - gorenjska regija  -  gostijo Skledarji v Ljubnem - regijski vodja Zdene Frece.

Tekme 2. lige - ljubljanske regije se igrajo na znani lokaciji pred Kimi barom na Kamniški 9. Regijski vodja Matjaž Mohorič.

 

Predvidevamo, da bo vikend 17. ali 18.junij pravšnji dan za srečanje vseh ekip, kvalifikacijske tekme, zaključek in podelitev pokalov, nagrad...in sicer tako kot lani v Radovljici v športnem parku s pokritim igriščem:)

Dober met:)