Obvestila

1. april, 2023
PRESTAVLJENO NA 6.5.2023 !!! 1. Tomažev memorial – PS 2023
Zaradi izjemno slabe vremenske napovedi smo se ona OO odločili da 1.Tomažev memorial prestavimo na nov termin po prvomajskih praznikih.

Vabimo vas na memorialni turnir v spomin na Tomaža Rozmana, ki bo v soboto, 6.5. 2023 na igriščih ŠD Podnart, pričetkom ob 10.00 uri.

Aprila mineva eno leto odkar smo se poslovili od Tomaža Rozmana, katerega vam verjetno ne rabimo posebej predstavljati, saj je bil Tomaž z nami od samih začetkov organiziranih tekmovanj in druženj ter nepogrešljiv del prstometnih dogodkov kot tekmovalec, animator, organizator, fotograf...delitelj dobre volje ter ustvarjalec tisočih nasmehov, ki nam jih je spontano risal na naše obraze. 

 

 

Tomažev turnir – trojke bo v soboto, 6. 5. 2023 na igriščih ŠD Podnart, s pričetkom ob 10.00 uri. Tekma šteje tudi za 12. POKAL SLOVENIJE 2023 v organizaciji POS – Prstometne organizacije Slovenije in ŠD Podnart. 

 

Tekmuje se po pravilih za pokal Slovenije – ekipno.  Ekipo tvorijo trije tekmovalci, igrajo vsak s po dvema ploščkoma. Tekmuje 40 kvalificiranih ekip, razvrščenih v osem skupin po 5 ekip. V kolikor bo prijavljenih več ekip, bodo najprej izvedene kvalifikacije.  Iz vsake skupine napredujeta po dve ekipi, ki se uvrstita v piramidni sistem na izpadanje.  Za tiste, ki se ne bodo uspeli uvrstiti v redno tekmovanje, bo potekalo tekmovanje v tolažilni skupini. Ker smo zaradi prostora omejeni na maksimalno število tekmovalcev,  pohitite s prijavami. 

Ker gre za odprti turnir, se lahko prijavi kdorkoli, torej registrirani in neregistrirani igralci. Na razvrstitev ekipe v tekmovalni sistem pri registriranih igralcih lahko vpliva uvrstitev posamezni v aktualni oz. pretekli sezoni prstometne  lige in datum prijave oziroma regija.


Prijava mora obvezno vsebovati naslednje podatke:

Ime ekipe: ime ekipe

Kraj od koder ekipa prihaja: ime kraja

Igralec 1: priimek in ime  (kontaktna telefonska številka)

Igralec 2: priimek in ime  

Igralec 3: priimek in ime  


Za vse registrirane igralce pripišite uvrstitev iz ligaškega prvenstva + kategorija, regija.

Npr: Novak Bojan,  28. mesto , 1.liga moški oz. Ljubljanska / Gorenjska regija  


Prijave izključno v pisni obliki pošljite na e-mail: info@prstomet.si 


Startnina znaša 12 €  oz. 36 EUR na ekipo in vključuje vse organizacijske stroške, dobrodošlico, topel obrok in nagrade za najboljše ekipe. Plačilo je možno z gotovino na dan tekmovanja od 8:45 do 9:30 ure, za kar boste prejeli potrdilo ŠD Podnart.


Razpis je pisan v obliki za moški spol in velja enakovredno tudi za ženski spol. 


Rok prijave: 3.5. 2023   

 

Rezultati 1. tekme PS 2023 - Harijev memorila:  Rezultat HM 2023 

 

 

                        Organizacijski odbor POS in ŠD Podnart