Obvestila

22. oktober, 2019
pixel
FINAL FOUR
NAJBOLJŠE ŠTIRI EKIPE vseh lig za naziv PRVAK VSEH LIG, ter kvalifikacije za uvrstitev oz obstanek v 1.ligi, na sejmu Narava Zdravje med 23. - 26.oktobrom 2019

letna prstometna sezona se v letu 2019 končuje z predstavitvijo prstometne igre na sejmu Narava Zdravje med 23. - 26.oktobrom 2019.
Vse dni sejma nas boste lahko obiskali na Mestni ploščadi ( vhod iz Dunajske), kjer bomo v sodelovanju s člani društva KTD Proga 13 in POS promovirali in prikazovali prstomet kot igro vseh generacij in kot zanimivo in napeto športno panogo.


V sklopu predstavitev in promocijskih aktivnosti v dneh sejma nas lahko obiščete vsak dan med 9.00 in 19.00uro na zunaji lokaciji sejma MESTNA PLOŠČAD.
Obiskovalcem sejma bomo nudili možnost, da se preiskusijo v prstometu oz preiskusijo svojo natančnost v metu na tarčo.


PROGRAM:

  • sreda, 23.10.: cel dan predstavitev igre in športne panoge ( člani KTD Proga 13 in POS)
  • četrtek, 24.10.: cel dan predstavitev igre in športne panoge ( člani KTD Proga 13 in POS)
  • petek, 25.10.: cel dan predstavitev igre in športne panoge ( člani KTD Proga 13 in POS) ob 15.30h tekma najtarejšega in najmlajšega registriranega igralca prstometa.Pomerila se bosta Stanko Pezdirc (l. 1936 ) član ekipe SERVOCOM in Maj Badovinac (l. 2010) član ekipe KIMI BAR
  • sobota: 26.Oktober 2019 od 10.00h dalje, FINAL FOUR  - NAJBOLJŠE ŠTIRI EKIPE vseh lig za naziv  PRVAK VSEH  LIG ter kvalifikacije za uvrstitev oz obstanek v 1.ligi
     

Lokacija:  Gospodarsko razstavišče Ljubljana - Mestna ploščad ( nepokrita lokacija)
 

Pravico do nastopa na FINAL FOUR  in osvojitev naziva ter prestižnega pokala PRVAK VSEH LIG turnirju imajo najboljše ligaške ekipe moških lig  in sicer po ključu:
prvi dve ekipi iz 1.lige
A1 – ŠD SENICA  - Lotrič meroslovje
A2 – ŠD GORJE  - Veseli Gorjanci
Drugo uvrščena ekipa Osrednje regionalne lige:  O2 – ABANKA - Ljubljana
Zmagovalna ekipa Gorenjske regionalne lige:  G1 – NK Visoko - STARI LISJAKI


Participacija ekipe za udeležbo je 30€ in se vplača najkasneje do 24.10.2019 na TRR:
TRR: SI56 0510 0801 3843 832 namen: startnina za F4. Za štartnino računa ne rabite!
V kolikor ne želite nastopiti ali do srede ne bo evidentirana vaša prijava  - vplačilo na TRR, bomo na turnir povabili naslednjo uvrščeno ekipo regije oz. kategorije.


Tekmovalni dan bosta ob 11.00h otvorili ekipi KOŠIR TEAM – ŠD Kamna Gorica in FLINGER iz Kranja.
Zmagovalna ekipa se uvrsti oz obstane v 1.ligi.
Tekmuje se po  ligaških pravilih POS razen v opisanih podrobnostih.
Za vstop na področje sejma ima vsaka ekipa možnost pridobiti do 10 akreditacij-vstopnic, ki jih boste lahko prevzeli  v vseh dneh naše prisotnosti na sejmu ( od srede, 23.10.2019 ) ali na dan finala do 10.00ure ob vstopu  na sejem ali pred tem po dogovoru na sedežu POS.
Na voljo je sicer omejeno število vstopnic tudi za članice in člane ostalih ekip, ki bi želeli  priti vzpodbujati svoje favorite.  Za rezervacijo brezplačnih vstopnic čimprej pišite na mail: info@prstomet.si


Na turnirju FINAL FOUR  se igrajo samo tekme posamezno*  Ob izenačenem številu zmag  za napredovanje  šteje seštevek  osvojenih  točk – ploščkov in zaradi časovnice ni dodatnih dvobojev.  V zapisnik  se vpiše igralce glede na uvrstitve posamezno iz lige 2019 pod nadzorom POS.  Najboljše uvrščen posameznik ekipe je napisan prvi in tako naprej do četrtega.


* V tekmi za prvo mesto ter kvalifikacijah za 1.ligo se v primeru neodločenega števila zmag po štirih tekmah odigra odločilna tekma dvojic.
Turnir najboljših ekip bo izveden pod okriljem POS v sodelovanju s društvom KTD Nova proga 13
Vsi tekmovalci in spremljevalci sodelujejo- tekmujejo  na prireditvi na lastno odgovornost.