Obvestila

27. avgust, 2019
pixel
Pričenja se jesenski del ligaškega prvenstva
Že v ponedeljek, 2.9.2019 se igra zaostali krog Osrednje slovenske lige na igriščih Kimi bar. V sredo, 4.9.2019 pa redne tekme 1.lige in tekme najboljših štirih ekip 1 .ženske lige ter Gorenjske regionalne lige ki so se uvrstile v t.i. FINAL FOUR, ki se igra ob sredah ob isti uri in lokacijah tekem 1.lige. Koledar tekem: http://www.prstomet.si/files/ligasko_prvenstvo/2019/koledar-2019-moski.pdf
 V finalni del prvenstva za prvaka svoje lige - regije so se pri ženskah uvrstile:
 
DU ŠKOFJA LOKA
ŠD Pajek
Društvo Ejga -Nike - Cifra
Šd Partizan Kamna Gorica - Ajda 
 
pri regionalni Gorenjski ligi pa:
 
Stari Lisjaki
Košir Kamna Gorica
Skledarji Ljubno
ŠD Senica - Daf Cordia
 
Vse naštete ekipe med seboj odigrajo še po en ligaški krog. V finalni del prinašajo svoje osvojene točke katerim se za končno uvrstitev prišteje osvojene v finalnem delu. Najboljše ženske ekipe s tem tekmovanje zaključijo, medtem ko moške ekipe čakajo še kvalifikacijeke tekme za uvrstitev v 1.ligo ter ( pravico do te tekme imata prva dva uvrščena iz regionalnih lig).
 
Na poseben turnir in za lovoriko PRVAK VSEH LIG pa se bodo na elitni lokaciji v Ljubljani v sredini oktobra pomerile 4 ekipe. Prvi dve uvrščeni ekipi  iz 1. lige ter prvaka regionalnih lig. Najavljeno je bilo sicer, da se turnir za prvaka vseh lig uvrsti 8 ekip, kar pa je ob številu tekem ( vsak z vsakim ) časovno in prostorsko nemogoče izvesti.