Obvestila

15. december, 2015
pixel
PRIJAVE ZA POKAL SLOVENIJE - HARIJEV MEMORIAL SO V TEKU
Sporočamo vam, da so odprte prijave za drugo tekmo Pokal Slovenije 2015/16, ki bo v nedeljo, 10.01.2016 v športni kotalkarski dvorani v Renčah!

Za tekmo so obvezne prijave, ki vsebuje ime, priimek kraj bivanja, ekipa (če je igralec/igralka v Šenčurju nastopil za ekipo – trojko) na mail: info@prstomet

Gre za drugo tekmo, ki šteje za pokal Slovenije 2015/16 – posamezno in tradicionalni ponovoletni HARIJEV MEMORIAL in sicer 10.1.2016 v Renčah.

Kot verjetno že veste je Harijev memorial tekma,kjer se tekmuje posamezno s tem, da doseženi rezultati štejejo tudi ekipi, za katero je  tekmovalec nastopil v ekipnem delu tekmovanja.
Podrobnosti si poglejte v pravilniku za PS, ki je objavljen na spletu.

Zagotovljen nastop na turnirju (seveda ob prijavi do razpisanega roka) imajo le člani trojk, ki so se v Šenčurju uvrstili med prvih 15 ekip. Rezultati iz Šenčurja so objavljeni na spletni strani: www.prstomet.si/files/Rezultati/Pokal_slovenije/Pokal_2016/rezultati-1.-tekma--enur-2015--ekipno.pdf
Potrditev udeležbe oz. nastopa sprejemamo do nedelje, 20.12.2015, kasneje se štejejo prijave enako za vse in po sistemu “kdo prej pride, prej melje”.
 Za vse ostale igralce in igralke velja, da bo do verjetne zapolnitve igralnih mest veljala zgodnja prijava po e-pošti.  Gorenjsko - Ljubljanska regija ima na voljo 100 mest od skupno 128 mest. Na povabilo organizatorja bo lahko nastopilo še 10 tekmovalcev.
 
Organiziran bo tudi avtobusni prevoz iz Gorenjske, skozi Kranj in mimo Medvod, Šentvida do Renč in nazaj.
Vsekakor ob prijavi označite interes za avtobusni prevoz, da ne ostanete brez svojega sedeža!

Lep pozdrav in dober met:)