Obvestila

14. december, 2013
Prevoz na Zaključni turnir PS 2014
Zadnje rezervacije za avtobusni prevoz v Renče in nazaj.
 
jutri (sreda, 18.12. 2013) poteče rok za pred prijave oz. rezervacije sedežev na avtobusu, ki nas bo popeljal na finalno tekmo za Pokal Slovenije HARIJEV MEMORIAL 5.januarja 2014.
 
Ker so nekateri povpraševali po ceni prevoza na osebo sporočam še to:
 
10€/os................udeležba minimalno 50 potnikov
11€/os...............minimalno 46 potnikov
12€/os ..............minimalno 40 potnikov
 
Za manj potnikov avtobusnega prevoza zaradi previsoke cene na osebo ne bomo organizirali!  Z organiziranim prihodom na tekmo v Renče ste rešenih vseh težav s prijavo, evidentiranjem,... Kot vedno bomo na avtobusu poskrbeli za prijetno vzdušje z posebnimi nagradnimi igrami. Enako velja tudi za vse ostale formalnosti glede prijave tekmovalcev ipd.
 
Za enkrat je prijavljeno skupaj 18 potnikov!!!
 
Mišo tim ..............6 potnikov
rest. center...........6 potnikov
šdp Lesce...............3 potniki
g.Markun .................2 potnika
g.Mikuš..........1 potnik
 
Kot rečeno prijave za tekmo v Renčah sprejemamo samo vključno z prevozom na tekmo. Vsi ostali se prijavite organizatorju tekmovanja sami.
Pozivamo pa dve resni ekipi, ki sta se že prijavljali (iz Ljubljane in okolice), da se nam če je le mogoče pridružijo na avtobusu in s tem solidarno prispevajo k delitvi stroška prevoza, saj kot rečeno ob polni zasedenosti dosežemo ceno 10€/osebo + številne druge bonitete. Torej varno, zanesljivo in sproščeno na tekmo in nazaj domov z avtobusom.
 

za POS – Prstometna Organizacija Slovenije
Igor Dornik
041 644 986