Obvestila

2. september, 2022
pixel
ODPRTO PRVENSTVO LOGATCA 2022 za EKIPE (trojke)
Turnir bo v SOBOTO, 17. SEPTEMBRA 2022 ob 8.00 uri, v športni dvorani GRC Zapolje.

Ob prazniku Občine Logatec, vas vabimo na 5. tradicionalni občinski turnir v prstometu »ODPRTO PRVENSTVO LOGATCA 2022« za EKIPE (trojke).


Hkrati bo to prva tekma, katera bo štela za »POKAL SLOVENIJE 2022«.

 

Športna dvorana GRC Zapolje, IOC zapolje III/5, 1370 Logatec: https://sport-logatec.si/portfolio/sportna-dvorana-grc-zapolje/
(industrijska cona na koncu »Napoleonovega drevoreda« v smeri Vrhnike)


Prijave ekip (trojk) poimensko in z imenom ekipe, sprejema do ponedeljka, 12. septembra 2022, do 12.00 ure: -Janko Repenšek, GSM: 031 638 412, e-naslov: baron.logatec@gmail.com
Število udeleženih ekip (trojk) je omejeno!


OSNOVNI NAPOTKI: Turnir se organizira v sodelovanju in igra po pravilih POS. Ekipe bodo po žrebu razvrščene v predtekmovalne skupine, od koder se najboljše ekipe (trojke) uvrstijo v piramidni sistem na izpadanje. Izvedli bomo tudi igro »tarča« za praktične nagrade. Prijavnina je 36€/ekipo (12€/tekmovalca) in vključuje celotno organizacijo, kozarček dobrodošlice, pecivo, plastenko vode, medalje in pokale za prve tri ekipe, praktične nagrade ter topel obrok z eno pijačo. Zbor in evidentiranje ekip od 8.00 ure dalje. Pričetek turnirja predvidoma ob 9.00 uri. Vljudno vabljene ekipe (trojke), ki so lahko, kar je zelo zaželeno, tudi mešane (MMM, ŽŽŽ, MMŽ ali MŽŽ). Pridružujemo si pravico do odpovedi turnirja v primeru izrednega poslabšanja razmer in pogojev NIJZ vezanih na situacijo COVID-19 ali premajhno udeležbo.
Športna dvorana je obnovljena, zato vas vljudno prosimo, da v dvorani uporabljate športno obutev za dvorane!


POMEMBNO: na turnirju bodo veljali pogoji oz. navodila NIJZ, vezana na situacijo COVID-19, ki bodo aktualna na dan turnirja.

 

Športno društvo BARON
Predsednik
Alojz VERBIC

 

Povezava na letak: