Obvestila

16. december, 2017
pixel
PRIJAVE ZA 6. HARIJEV MEMORIAL - POKAL SLOVENIJE2017/2018
Globoko smo zakorakali v praznični december in prišel je čas za prijave na drugo dvoransko tekmo, ki šteje za Pokal Slovenije . Kot veste bo tudi druga tekma ekipna - trojke in sicer v Renčah, sobota, 6.1. 2018

Prijave enako kot za prvo tekmo v Šenčurju posredujte na mail: info@prstomet.si, in sicer do vključno 25.12.2017 ( Božič). 
Kasnejše prijave bodo možne samo v primeru, da kvota ne bo zapolnjena! 
Prijava naj vsebuje:  Ime ekipe - trojke, kraj od koder ekipa prihaja, kontakt vodje ekipe ter ime in priimek vseh članov ekipe 


Upoštevali bomo samo pravilno izpolnjeneprijavnice! Prijave sprejemamo izključno na elektronskinaslov: info@prstomet.si
Že prispele prijave ekip smo evidentirali - prosimo samo, da sporočite morebitno željo za  rezervacijo sedežev na avtobusu.

Ime ekipe seveda mora ostati enako kot v Šenčurju! Igralci/ke, ki so že tekmovali na prvi tekmi ne morejo na drugi tekmi nastopiti za drugo ekipo! 
Za katerokoli ekipo pa lahko nastopijo igralci/ke, ki v Šenčurju niso nastopili.
Kot veste je letos tudi druga tekma ekipna in v Renčah bomo po točkovnem seštevku rezultatov  obeh turnirjev dobili skupnega ekipnega zmagovalca Pokala Slovenije2017/2018.

Kdor želi lahko štartnino (30eur/ekipa) nakaže na TRR: 04750-0001349806 Športno društvoŠkulja, Vogrsko 112, 5293 Volčja Draga. V namen plačila obvezno navedite ime društva/ekipe. Ker je število prijav terminsko omejeno s prijavami pohitite!

Organiziran bo tudi avtobusni prevoz ( Gorenjska, Ljubljana ...), zato ob prijavi tojasno označite. Mnogim je avtobusni prevoz edina možnost, da se lahko udeležijo tako pomembnega tekmovanja, zato že iz solidarnosti do vseh ostalih  pozivamo vse kandidate, da se nam pridružijo na varni in družabno pestri avanturi. Do sedaj smo na avtobusu ob povratku vedno slavili vse glavne zmagovalce. Bo tudi tokrat tako? Vozni red avtobusa in ostale podrobnosti še sledijo. Bistvenih sprememb na pretekla leta pa ni pričakovati.

Harijev memorial sodi v kategorijo glavnih zimskih turnirjev in tako kot memorial Borisa Brezarja predstavljata višek dvoranske prstometne sezone in že sodelovanje na takem turnirju je za vsakega igralca posebna čast in iziv - zmagovalcempa pripada prav posebna čast in mesto v zabeleženi zgodovini prstometih rezultatov. Za visoke uvrstitve in celo skupno zmago seštevka obeh turnirjev pa je seveda še vse odprto, točkovno prednost iz prvega turnirja bo seveda treba potrditi in obdržati tudi na drugi tekmi za POKALSLOVENIJE. 

Srečno in dober met:)