Obvestila

28. avgust, 2017
pixel
9.LIGAŠKA SEZONA 2017-2018 JE PRED VRATI
V septembru pričenjamo 9-to sezono ligaškega prvenstva v vseh kategorijah in regijah. Ljubljanska regija prične s tekmovanjem že 6.septembra 2017. Prvoligaši ( M in Ž) pa se na odprtju prvenstva, ki je pripadlo ekipi ŠD ROKCE iz Britofa pa se po koledarju prične 13.septembra 2017. Med drugoligaši gorenjske regije se še išče koordinatorja lige, ki bo poskrbel za uskladitev in dogovor z vodji ekip.

 

Kot že rečeno ljubljanska regija z 12 ekipami in sprejetim dvokrožnim sistemom začenja novo prvenstvo pred vsemi. Dvokrožni sistem bo kot kaže sprejet tudi med ekipami gorenjske regije, kjer je prijavljenih 10 ekip. 

Za prvoligaše ( M+Ž) pa tekmovanje ostaja enokrožno in brez sprememb s tem da tekmovanje v vseh kategorijah zaključujemo v septembru 2018.

V tem času še vedno potekajo popravki evidenc in uskladitvijo posredovanih podatkov  ekip v različne baze, ki so bili letos opazno boljši, a kljub temu še vedno od vsaj  50% ekip prepozni, pomankljivi, napačni, nejasni...kar seveda povzroča precej dodatnega in predvsem nedokončanega dela. 

Dober met:)