Obvestila

17. september, 2019
pixel
Sreda , 18.9 2019 - Zadnji ligaški krog za prvoligaše in tudi zadnji krog najboljših štirih ekipo iz 1.ženske lige ter regionalne Gorenjske lige

 

Spoštovani igralci in igralke prstometa,

 

ob stalnem pogledu na vremenske karte najavljamo, da nas jutri v Britofu pri Kranju čaka še zadnji ligaški krog za prvoligaše in tudi zadnji krog najboljših štirih ekipo iz 1.ženske lige ter regionalne Gorenjske lige, ki to sezono igrajo t.i. FINAL FOUR dodatnih tekem 

 

Po vnosu in obdelavi rezultatov bo sledila  tudi uradna razglasitev in podelitev medalij, pokalov za najboljše ekipe ter posameznike Gorenjske regije. 1.ženske lige ter seveda 1.lige absolutno. Ker gre za zaključno druženje vse igralk in igralcev omenjenih kategorij in regij vljudno vabljeni tudi predstavniki/ce ekip, ki so jutri prosti in sveda tudi ekipe regionalne in ženke lige, ki se niso uspeli kavalificirati v zaključne borbe.

 

Pridite torej v čim večjem številu saj bo res zanimivo, preko ozvočenja pa bodo objavljene tudi številne pomembne informacije glede tekmovalnega niza, ki nas čaka še v jeseni in prehoda v dvoranske tekme ( POKAL SLOVENIJE) ter seveda pogled v naslednjo ligaško sezono.

 

V sodelovanju z gostitelji ŠD ROKCE in POS bo za člane ekip pripravljena tudi skromna pogostitev.

 

V primeru, da se vreme za jutri ne umiri, kot običajno sledi obvestilo o prestavitvi na petek, 20.9.2019 in sicer jutri do 14.00 ure. Ponovno pozivamo vse, ki nas stalno kličete v podobnih situacijah, da se držite enostavnega pravila glede obveščanja za tekme in sicer, če tekma uradno ni odpovedana ( obvestilo prejme vodja vsake ekipe)  potem velja, da se ob dogovorjeni uri zberemo na prizorišču.

 

POZOR!!!

 

Jutrišnje tekme se zaradi obsežnejšega programa pričnejo ob 16.00uri!

 

Pogled na lestvice nam obeta še zelo zanimive in napete borbe za najvišja mesta kjer so le redko katera mesta že fiksno oddana in potrjena.

 

Vsem skupaj jutri torej srečno, dober met in prijetno druženje pri ŠD ROKCE.

 

Pari jutrišnjih tekem, lestvice ter vse ostalo najdete na uradni spletni strani www.prstomet.si

 

Med 23.10. in 26.10.2019 bomo prisotni na sejmu NARAVA -. ZDRAVJE in na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo odigran tudi poseben turnir štirih moških zmagovalnih ekip za poseben pokal  ZMAGOVALNA EKIPA VSEH PRSTOMETNIH LIG  V izvedbo dogodka že kar nekaj časa vlagamo svoje moči in napore ter bo brez dvoma eden od vrhuncev sezone. Z ekipo KTD PROGA 13 in POS bomo na sejmu prisotni vse štiri dni ter izvajali promocijo za prstomet.  Če bo vreme dovoljevalo bomo turnir za zmagovalca vseh lig izvedli na soboto, 26.10.2019.

 

Več informacij glede tega dogodka seveda še sledi.