Novice

23. november, 2015
V ŠENČURJU SLAVILI DOMAČI IGRALCI EKIPE K-PRINT
POS
Odlične tekme, napeti dvoboji in še boljša organizacija tekmovanja so bili del nedeljskega prstometnega praznika v Šenčurju

Kar 55 ekip iz cele Slovenije se je med seboj pomerilo v ekipni prstometni tekmi, ki so se v kvalifikacijah in predtekmovalnih skupinah borile za uvrstitev v finalni del turnirja, kjer je lahko nastopilo 16 ekip. Memorial Borisa Brezarja, ki šteje tudi v skupni seštevek za pokal Slovenije je tekmovanje na katerem lahko nastopijo tudi neregistrirani igralci in igralke prstometa. Kot že rečeno smo bili priče vrhunskim dvobojem, kjer je ob zaključkih poleg koncentracije in res natančnih metov odločala tudi sreča, ki pa kot vemo vedno spremlja hrabre. Kot na vsakem tekmovanju tudi v prstometu največ štejejo zmage in le-te so se na koncu veselili domači mojstri prstometne igre ekipa K-PRINT ( Markun Slavko, Hribar Vinko, Kern Ivan) pred ekipo MIŠO TIM 1 ( Kremenović Bogdan, Jeličić Ratko, Vukić Desimir ) tretje mesto pa je pripadlo ekipi MD BEGUNJE - CIFRA ( Erjavec Dušan, Albreht Aleš, Jamnik Aleksander). V posebni disciplini natančnih metov na TARČO pa je slavil Mrgole Jože (Kranj) pred Šolar Andrejem (Kamna Gorca) in Mohorič Matjažem (Ljubjana).

Naslednja pokalna tekma bo v Renčah 10.januarja 2016 kjer bo na sporedu tekma posameznikov za Harijev memorial. V Renčah bomo tako po posebnem točkovanju obeh tekmovanj dobili ekipne kot tudi posamične zmagovalce Pokala Slovenije v prstometu za sezono 2015/16.