Novice

12. avgust, 2014
pixel
Radovljica open 2014
POS
tradicionalni turnir dvojic

izjemno lepa nedelja in prelepa kulisa starega mestnega jedra Radovljice sta nam ponudila čudovite razmere za res kvalitetne in napete tekme. Tradicionalni turnir dvojic za prehodni pokal POS – Prstometne organizacije Slovenije - je dobil nova imena, ki bosta za vedno vgravirana na ploščici z letnico 2014.

In dogajalo se je – res hitro. Tokrat brez (pre)dolgih razigravanj po skupinah; takoj v boj na zmago, ker poraz je pomenil slovo.
Sistem se je izkazal kot izredno učinkovit in tudi prijazen do vseh, ki so od tekmovanja izpadli, saj do finalnih borb ni bilo treba predolgo čakati.

Kot rečeno v finalu, ki je bil zaključen že ob pol dveh, sta se zmage veselila Bizjak Uroš in Rozman Tomaž. V napetem finalu sta ugnala klubska kolega Vukić Desimirja in Jeličić Radka iz ekipe MIŠO TIM.
V tekmi za tretje mesto pa sta bila Kalan France in Igor Dornik za nianso boljša od Gluščič Renata in Klemenc Matjaža.

Pred podelitvijo priznanj in nagrad je sledilo še finale discipline TARČA, kjer se je zmage in lepe nagrade veselil Repovž Stanko iz Lesc.

Letošnjega glavnega poletnega turnirja se je udeležilo 48 tekmovalcev oz. 24 dvojic iz gorenjske, ljubljanske in primorske regije. Kljub odsotnosti nekaterih visoko rangiranih posameznikov ligaškega prvenstva, smo bili priča visoki kvaliteti videnih dvobojev.

Vsem nastopajočim v imenu POS hvala za udeležbo in pomoč pri zahtevni izvedbi vrhunskega prstometnega turnirja.

Nekaj utrinkov turnirja je zabeleženih tudi v galeriji slik.