Novice

26. oktober, 2015
POKAL JURČEK 2015 OSVOJILA DESIMIR IN JOVAN IZ KRANJA
POS
40 igralk in igralcev na prestižnem turnirju dvojic - tokrat premierno na travi.

Na turnirju dvojic je nastopilo 40 igralcev in igralk, med katerimi so se preiskusili tudi nekateri neregistrirani igralci. Prav tako je bilo prisotnih nekaj igralcev iz 2.lige, ki so se enakovredno kosali s prvoligaši. No, v zaključku tekem so bili na vrhu vseeno prvoligaši.

Na odlično pripravljenih (travnatih) terenih sta največ zbranosti in natančnosti pokazala Desimir Vukić in Jovan Jotić iz Kranja, ki sta osvojila veliki prehodni pokal in manjši pokal v trajno last ter vsak svojo medaljo. Drugo mesto sta osvojila Jeseničana, Marko Hočevar in Bogdan Finžgar. V tekmi za tretje mesto je bila dvojica Gluščič Jambrovič boljša od edine tovarniške ekipe BMW TEAM ( Koprivec Koprivec), ki sta tako osvojila nehvaležno četrto mesto.

V atraktivni disciplini na AJMAR je slavil Stane Repovž.

Žreb je med vsemi prijavljenimi odločil, da na tridnevno razvajanje za dve osebi v Stubiške toplice odhaja Marjana Prešern. Res lepo nagrado je prispeval soorganizator PUB JURČEK, kateremu gre poleg društva Ejga in domačih igralcev iz Begunj vsa pohvala za odlično organizacijo in potek tekmovanja.

 

Lahko rečemo, da smo bili po drugi izvedbi tekmovanja za POKAL JURČEK priče tradicionalni prireditvi, ki bo pridobila stalno mesto na prstometnem tekmovalnem koledarju ob koncu jesenskega dela ligaških tekmovanj, zato nam ostane le še na svidenje na turnirju JURČEK OPEN 2016.