Novice

17. junij, 2017
pixel
JESENIČANI PRVAKI LIGAŠKE SEZONE 2016/17
POS
Na današnjem zaključku ligaškega prvenstva so Jeseničani, kljub porazu z Leščani v zadnjem krogu zadržali nekaj prednosti pred zasledovalci in zasluženo slavili veliko zmago ter osvojili prestižni pokal zmagovalca ligaškega prvenstva. V ženski kategoriji pa so se v zadnjem krogu na sam vrh povzpele igralke Nike - Cifra.

 Ostali rezultati so vidni na lestvicah. Omenimo le še Najboljšega posameznika Milaja Koprivca, ki je edini odigral in zmagal vseh trinajst posmičnih dvobojev. 

Pri ženskah je bila  najboljša Anica Brezar, ki je tudi v posebni tekmi s Koprivcem pokazala, da ženski nivo igre med najboljšimi prav nič ne zaostaja za moškimi.

Pravico do nastopa v 1.ligi pa sta si v kvalifikacijskih tekmah zagotovili ekipi STARI LISJAKI in ŠD ABANKA. Iz 1.lige pa se poslavljata AŠKD Restavracija Center Lesce in DU Kranj - Struževske korenine.

 

Hvala vsem sodelujočim, ki ste kakorkoli pomagali, da je uspešno zaključna deveta ligaška sezona. S tem pa so že tudi stekle pripravo za novo jubilejno 10 ligaško sezono.

 

Dober met.