Novice

17. avgust, 2021
pixel
ŠTEFAN KURNIK OSVOJIL RADOVLJICO 2021
POS
Med 32 udeleženci prstometnega MASTERS TURNIRJA 2021 je bil najbolj zbran in natančen Štefan Kurnik iz Srednje vasi pri Šenčurju. V velikem finalu je na dve dobljeni igri po odlični igri v res napetem srečanju le za nekaj točk ugnal Boruta Lužovca iz Letenc. Štefan bo tako eno leto hranil veliki prehodni MASTER pokal in nosil naziv " NAJBOLJŠI POSAMEZNIK 2021".

Kot nam je povedal Štefan je za tako velik dosežek poleg koncentracije pomembna izjemna dnevna forma in seveda kar nekaj športne sreče.

 

No, Štefanu se je nasmehnila dejansko vsaj 2 x saj mu je žreb med vsemi udeleženci namenil še posebno nagrado - nočitev z zajtrkom v Glampingu Brodej Brezno - Vitanje.

 

V hudi vročini, ki je spremljala tekmovalce na začetku izločilnih bojev je marsikomu ponagajal tudi veter, ki pa se je kasneje umiril in ko je nam steze padla senca smo lahko spremljali same vrhunske dvoboje.

 

Prvih osem uvrščenih, ki so prejeli tudi posebej lepe nagrade pa so se razvrstili takole:

 

1. KURNIK ŠTEFAN - Srednja vas

 

2. LUŽOVEC BORUT - Letence

 

3. HACE BRANE - Kranj

 

4. FAGANEL FRANCI - Podnart

 

5. PURKART BORIS - Ljubljana

 

6. KUŽELJ ZVONE - Golnik

 

7. HROVAT TADEJ - Britof pri Kranju

 

8. MRGOLE JOŽE - Struževo

 

Tradicionalni MASTER turnir TOP slovenskih igralcev prstometa je bil izveden v organizaciji ŠD Balinci - Prstomet & POS - Prstometna organizacija Slovenije in se vsem skupaj zahvaljujemo za udeležbo in pomoč.

 

Posebna zahvala gre tudi drugim pomočnikom, donatorjem, ki so prispevali lepe nagrade za tekmovalce ali kakorkoli drugače omogočili izvedbo tekmovanja na tako visokem nivoju.

 

Pomagali so nam: Občina Radovljica, ASP Lesce / Jesenice, Decathlon Slovenija, Didakta založba , Glamping Brodej Vitanje, Didakta založba, Pizzerija Matiček, 360 naokrog - Vida Dornik s.p.

 

POS DOBRODELNO

 

Ob tem dogodku smo bili dobrodelni tudi mi ( POS ) saj smo nekaterim organizacijam, ki skrbijo za osebe s posebnimi potrebami podelili skupaj 5 kpl original gumi ploščkov Gites.

 

Tristan Malej iz Mojstrane je prišel z očetom na tekmovanje v Radovljico in osebeno prevzel 2 kompleta za svoje društvo. Seveda vsem članom z novo pridobitvijo želimo obilo zabave in dobre igre:) 

 

Več pa naj povejo fotografije. Nekaj jih je tudi tokrat prispeval naš FOTO TETA:)

 

Napovedujemo pa tudi nove vrhunske turnirje, ki so v pripravi v  koledarju POS in sicer ob koncu avgusta, 28.8.2921 v Ljubljani ( dvojice v organizaciji KTD PROGA 13) in 11.septembra 2021 ( dvorana) v Logatcu turnir za trojke v organizaciji ŠD BARON, ki letos praznuje 15 - letnico svojega aktivnega delovanja. Podrobnosti in navodila seveda še sledijo:)