Harijev memorial 2023

PRVA POKALNA TEKMA SEZONE 2023 - HARIJEV MEMORIAL
 

Renče, 12. 2. 2023

V nedeljo  so se v Renčah zbrali najboljši igralci, kjer so potekale tekme, ki štejejo za Pokal Slovenije 2023.
V lepo jutro nas je pozdravilo sonce, burja se je umirila in športna dvorana v Renčah se je po dveh letih premora vedno bolj polnila s tekmovalci, spremljevalci in navijači katere so z okrepčilom  pričakali prijazni gostitelji.
Veselje ob ponovnem srečanju je misli usmerjala na dvoboje, ki so se začeli ob 9:30 uri, s pozdravnim nagovorom organizatorjev.
Prijavljenih je bilo 28 ekip - trojk.
Po odigranih predtekmovanjih smo dobili 16 ekip, ki se je prebile v glavni del; vzporedno pa je potekalo dodatno tekmovanje izpadlih ekip.
Po napetih tekmah, ki so vedno izkaz številnih vadb in treningov, katerim kanček doda še sreča in dobro razpoloženje, smo dobili najboljše rtri ekipe, ki so si mesta razdelili takole:
1. Mesto – ŠD SENICA DAF CORDIA (Redžič Smail, Vukič Desimir, Šarič Sejdo)
2. Mesto – ŠD SENICA LOTRIČ (Kunstelj Andrej, Šarič Šukrija, Milašinovič Miodrag)
3. Mesto – MI TRIJE (Vencelberger Boris, Jovanovič Andrej, Kolenc Marjan)
Zadnja leta opazno izstopa ŠD Senica, ki se je tekmovanja udeležila s petimi trojkami med katerimi sta dve osvojili prvi dve mesti.
Poleg glavnega tekmovanje dogajanje popestrilo tudi tekmovanje v Metu na tarčo, kjer so se tekmovalci borili za lepe nagrade, prvo nagrado / PRŠUT je osvojil Desimir Vukič.

ČESTITKE VSEM in HVALA za udeležbo in seveda hvala tudi organizatorjem za odlično izvedeno tekmovanje.
V letošnji sezoni bo predvidoma izvedenih kar 4 - 5 turnirjev, ki štejejo v skupni seštevek za prestižni POKAL SLOVENIJE  Končno število in datumi bodo znani do 10.3.2023, ko bodo končane verifikacije vseh prijavljenih kandidatov.