Obvestila

26. november, 2015
PRSTOMETNI FESTIVAL - BRAČ 2016
Prijave za letno dopustovanje igralcev in simpatizerjev prstometne igre so v polnem teku. Popust oz. izjemna cena za zgodnje prijave velja le še do 1.12.2015 in prihranite strošek zavarovanja za riziko odpovedi. V tokratni že tretji izvedbi prstometnega festivala sta odprta kar dva termina. Prvi termin pa je že precej zapolnjen. V drugem terminu, ki si ga delimo s tenisači pa je na voljo še več kot 40 mest. Priporočamo, da s prijavami pohitite!

Spoštovani!

V sodelovanju z agencijo LOKATURIST iz Škofje Loke nam je ponovno uspelo zagotoviti organizacijo, že tretjega prstometnega dopustovanja BRAČ 2016.  Zaradi velikega zanimanja in omejenih kapacitet ( za prvi termin imamo na voljo samo 60 postelj) smo se odločili, da ponudimo kar dva termina z identičnim programom.  Iz pripovedovanj in naših lastnih izkušenj vemo, da poletje v Dalmaciji in predvsem na otoku Braču traja vse do konca oktobra, kar med drugim pomeni, da temperature omogočajo tudi kopanje v kristalnem morju na eni od najbolj znanih svetovnih plaž ZLATNI RAT.

Na kratko pa naj omenimo, da so bile res kar precejšnje borbe, da smo uspeli zagotoviti kapacitete na lokaciji in hotelu, ki dejansko presega vsa naša pričakovanja. Namreč celoten resort je zakupila Francoska nacionalna turistična agencija, zato je bilo z njimi potrebnih precej uskladitvenih dogovarjanj glede cen in prostih kapacitet... Hotelska ponudba in osebje na srečo ostajata ista, zato vsi, ki smo bili do sedaj v hotelu BLUE SUN BONACA na Braču vemo, da boljše ponudbe za ta denar enostavno NI!! Kljub temu smo pripravljeni tudi na nove lokacije in doživetja, ki nas morebiti čakajo v naslednjih letih. O tem seveda kaj več ob naših naslednjih srečanjih.

V tem trenutku je pomembno, da čimprej pošljete svojo prijavo (prvi rok je 30.11.2015!) po mailu ali pokličete na telefon in si zagotovite svoje mesto v željenem terminu. Ne pozabite označiti svoj termin v koledarju naslednjega leta in kaj je lažjega in lepšega kot pričakovanje prijetnega dopustovanja v res prijetni družbi na res vrhunski lokaciji. Seveda lahko del svoje družbe izberete tudi tako, da povabite svoje znance, prijatelje ali sorodnike (ne rabijo igrati prstomet - čeprav ga bodo lahko) na nepozabno dopustovanje in nova doživetja. In verjemite, hvaležni vam bodo za vaše povabilo v našo skupno družbo.

Prijave pošljite na: info@prstomet.si ali pokličite 041 644 986 ali direktno na agencijo Lokaturist: loka.turist@siol.net ; tel: 04 51 55 520

Lep jesenski pozdrav!

Tukaj si lahko pogledate slikovne galerija prstometnih dopustovanj na Braču iz leta 2014 in 2015:

http://www.prstomet.si/PRSTOMET,,dogodki/galerija_slik/brac-2015
http://www.prstomet.si/PRSTOMET,,dogodki/galerija_slik/brac_2014