Obvestila

26. julij, 2021
pixel
POMEMBNO OBVESTILO - MASTER TURNIR PRESTAVLJENO NA NOV TERMIN IN DRUGO LOKACIJO!!!

 MASTER TURNIR - RADOVLJICA 2021 - PRESTAVLJENO NA NOV TERMIN!!!

 
termin: sobota, 14.8.2021 od 13.30h dalj, finele ob 19.00 uri
 
lokacija: Vurnikov trg, Radovljica
 
Vsi že prijavljeni igralci ter igralke tega TOP turnirja najboljših ostanete evidentirani in ste uvrščeni med nastopajoče. V primeru, da se tekmovanja po tem novem terminu ne morete udeležiti nam to čimprej sporočite, da lahko sprostimo mesta za čakajoče.
 
Trenutno smo prejeli dve odpovedi, kar pomeni, da se lahko prijavite in kandidirate za nastop na tem prestižnem turnirju TOP igralcev. Kot veste na turnirju z izjemnim nagradnim skladom lahko nastopi max 32 igralk / igralcev.
 
PRIJAVE & ODJAVE sprejemamo izključno na mail: info@prstomet.si
 
info: 041 644 986)
 
Kot ste verjetno seznanjeni smo kot uradni organizator tekmovanja dolžni upoštevati smernice NIJZ po katerih lahko na turnirju in na vseh podobnih prireditvah lahko sodelujete samo s t.i. PCT - COVID  ( prebolelost, cepljen, testiran) izkazom.
 
Brez PCT izkaza na turnirju žal ne morete nastopiti, zato tudi naprošamo vse tiste, ki teh izkazov nimajo ali jih ne želijo pridobiti, da nam to čimprej sporočijo. Hvala za razumevanje in dober met:) 
 
Lepo vabljeni tudi spremljevalci in navijači k športnemu navijanju za svoje favorite.
 
 
* višja sila: Ugotovljeno je bilo, da do 22.8.2021 skozi staro mestno jedro trenutno poteka noramlen avtomobilski promet zaradi česar seveda ne moremo zagotoviti varnega prizorišča tekem. Odločitev selitve na Vurnikov trg je torej logična, termin pa moramo prestaviti, ker v zakonskem roku ne moremo pridobiti vseh dovoljenj za prijavo prireditve. Na Linhartovem trgu ( staro jedro Radovljice) bi tekmovanje lahko izvedli šele po 22. avgustu 2021( pa še to ni zanesljivo) ker pa imamo v koledarju tekem takrat že druga prizorišča in organizatorje smo se odločili za omenjeni termin in lokacijo.
 
Naši partnerji:
 
Občina Radovljica  - https://www.radovljica.si/objava/56790
 
TIC Radovljica - https://www.radolca.si/
 
Dechathlon - https://www.decathlon.si/
 
ASP Lesce & Jesenice - https://www.asp.si/
 
DIDAKTA - http://www.didakta.si/
 
360 Naokrog, Vida Dornik s.p.