Obvestila

7. november, 2021
pixel
RAZPIS ZA 7. MEMORIAL BORISA BREZARJA – 11. PS 2021/22

RAZPIS:  7. MEMORIAL BORISA BREZARJA – 11. PS 2021/22

V nedeljo 21.11.2021  v športni dvoraniŠenčur s pričetkom ob 9.30 uri.

Tekma šteje tudi za 11. POKAL SLOVENIJE 2021/22 v organizaciji POS – Prstometne organizacije Slovenije in ŠD Pajek.  Tekmuje se po pravilih za pokal Slovenije - ekipno.

Ekipo tvorijo trije tekmovalci, igrajo vsak s po dvema ploščkoma. Tekmuje 40 kvalificiranih ekip razvrščenih v osem skupin po 5 ekip. V kolikor bo prijavljenih več ekip, bodo najprej izvedene kvalifikacije.

Iz vsake skupine napredujeta po dve ekipi, ki se uvrstita v piramidni sistem na izpadanje. Za tiste, ki se ne bodo uspeli uvrstiti v redno tekmovanje, bo potekalo tekmovanje v tolažilni skupini.

Ker smo zaradi prostora omejeni na maksimalno število tekmovalcev, le pohitite s prijavami.

Ker gre za odprti turnir, se lahko prijavi kdorkoli, tako registrirani kot neregistrirane igralke in igralci. Na razvrstitev ekipe v tekmovalni sistem pri registriranih igralkah in igralcih lahko vpliva

uvrstitev posameznice/-ka  v aktualni sezoni prstometne  lige, oziroma datum prijave. Vsi neregistrirani igralci, ki v tekoči ligaški sezoni niso nastopili ob prijavi imena dopišejo 80 točk!

 

Prijava mora obvezno vsebovati naslednje podatke:

Ime ekipe: ime ekipe

Kraj od koderekipa prihaja: ime kraja

Igralec 1: priimek in ime  (kontaktna telefonska številka)

Igralec 2: priimek in ime 

Igralec 3: priimek in ime 

Za vse registrirane igralce in igralke pripišite uvrstitev iz ligaškega prvenstva + kategorija, regija.

Npr: Novak Bojan  28. mesto , 1.liga moški, 1.liga ženske, Ljubljanska regija , Gorenjska regija  Neevidentirani igralci v prijavi vpišejo samo priimek in ime ter namesto uvrstitve število 80.

Razpis je pisan v moški obliki in velja za oba spola!

Prijave v pisni obliki pošljite na e-mail: info@prstomet.si

POMEMBNO: Kot organizatorji smo dolžni spoštovati pogoje NIJZ, ki bodo veljali na dan prireditve. Trenutno zadostuje: na dan tekmovanja bo potrebno ob vstopu v dvorano oddati

izpolnjen priložen obrazec o izpolnjevanju PCT pogoja. Brez tega vstop v dvorano in tekmovanje ne bo mogoče.

 

Startnina znaša 30 EUR na ekipo. Plačilo je možno na TRR do 15.11. ali z gotovino na dan tekmovanja do 9:00. V primeru nakazila na TRR, prosimo v namenu navedite ime ekipe

in prinesite potrdilo o plačilu s seboj. V primeru odpovedi tekmovanja, bo nakazan denar vrnjen na račun iz katerega je nakazilo prišlo, najkasneje do konca meseca novembra.

Rok prijave: 12.11.2021                                                                                              Organizacijski odbor