Obvestila

27. oktober, 2018
5. MEMORIAL BORISA BREZARJA – PS 2018/19
V nedeljo 18.11.2018 v športni dvorani Šenčur s pričetkom ob 9.30 uri.

Tekma šteje tudi za 9. POKAL SLOVENIJE 2018/19.

 

Tekmuje se po pravilih za pokal Slovenije - ekipno.

 

Ekipo tvorijo trije tekmovalci, igrajo vsak s po dvema ploščkoma. Tekmuje 40 kvalificiranih ekip razvrščenih v osem skupin po 5 ekip. V kolikor bo prijavljenih več ekip, bodo najprej izvedene kvalifikacije. Iz vsake skupine napredujeta po dve ekipi, ki se uvrstita v piramidni sistem na izpadanje. Za tiste, ki se ne bodo uspeli uvrstiti v redno tekmovanje, bo potekalo tekmovanje v tolažilni skupini.

Ker smo zaradi prostora omejeni na maksimalno število tekmovalcev, le pohitite s prijavami. Ker gre za odprti turnir, se lahko prijavi kdorkoli, tako registrirani kot neregistrirane igralke in igralci. Na razvrstitev ekipe v tekmovalni sistem pri registriranih igralkah in igralcih lahko vpliva uvrstitev posameznice/-ka v lanski prstometni ligi oziroma datum prijave.

 

Prijava mora obvezno vsebovati naslednje podatke:

Ime ekipe: ime ekipe Kraj od koder ekipa prihaja: ime kraja Igralec 1: ime in priimek (kontaktna telefonska številka) Igralec 2: ime in priimek Igralec 3: ime in priimek.

Prijave v pisni obliki pošljite na e-mail: info@prstomet.si

 

Startnina znaša 30 EUR na ekipo. Plačilo je možno na TRR do 15.11. ali z gotovino na dan tekmovanja do 9:00. V primeru nakazila na TRR, prosimo v namenu navedite ime ekipe in prinesite potrdilo o plačilu s seboj.

 

Rok prijave: 11.11.2018 (sv. Martin)