Obvestila

7. september, 2020
pixel
V TEM TEDNU NA SPOREDU VSE REDNE TEKME LIGAŠKEGA PRVENSTVA
Ekipe gorenjske regije že jutri, torek, 8.9.2020 ob 17.00 uri gostijo igralci ekipa MI ZA VAS na igriščih v Kropi - bazen. V sredo, 9.9.2020 pabodo jesenski del nadaljevali tudi igralci ekip osrednje regije in sicer pri FORCI v Ljubljani ob 17.00 uri.

Prvoligaši in prvoligašice ob isti uri pričnejo svoje tekme v Begunjah pri Jurčku ( parkirišče pri gostilni Avsenik),ki jih gostijo domači igralci ekipe MD Begunje.

Še dva kroga nas ločita od zaključka letos delno okrnjenega prvenstva, kjer je trenutno v najboljšem položaju za osvojitev prvenstva ŠD SENICA, ki bi lahko ponovila lanskoletni uspeh. Seničanom pa sta le s točko zaostanka tesno za petami ekipi ŠD Pajek in Ribiči 1. Prav to sredo bo v Begunjeh tudi derbi, ki lahko že odloči, kar se tiče naslova prvaka absolutne prstometne lige saj se med sabo pomerita prav vodilni ekipi na trenutni razvrstitvi. Ob morebitnem  izenačenem izidu tega dvoboja je to lahko celo voda na mlin Ribičem 1 v kolikor seveda opravičijo vlogo favorita v tekmi s Podnartom. Napeto bo in tako je tudi prav. Vsi skupaj pa bomo poskrbeli, da bo tudi športno.