Obvestila

12. oktober, 2021
pixel
PODELITVE ZA SEZONO 2021 IN TURNIR ZA PRVAKA VSEH LIG
Letno sezono zaključujemo z dvema pomembnima dogodkoma na katera ste seveda vljudno vabljeni. V teku pa so tudi že priprave na dvoranske tekme, ki so nam kot veste v pretekli sezoni (MEMORIALNI TURNIRJI ZA POKAL SLOVENIJE ) v celoti odpadle.

 Spoštovani,

 

letna prstometna ligaška sezona 2021 je končana in dejansko so pred nami le še finalni dogodki, in sicer uradna razglasitev rezultatov, podelitve ter FINAL FOUR tekma za naziv ekipnega prvaka vseh lig, ki bo na sejmu NARAVA - ZDRAVJE 2021 na GR v Ljubljani.

 

1.) Uradna razglasitev rezultatov in podelitve za ligaško sezono 2021

 

Petek, 22.10.2021 pred in v športni dvorani ŠD Ljubno ob 18.00 uri

 

Kljub znanim omejitvam bomo ob spoštovanju trenutnih ukrepov NIJZ poleg uradnega dela skušali izvesti zabavno & družabno srečanje in pogostitev za vse udeležence.

 

Vodej ekip naprošamo, da nam zaradi lažje priprave dogodka (priprave hrane ipd) najkasneje do srede, 20.10.2021 posredujejo poimenski spisek udeležencev dogodka, kateri seveda morajo izpolnjevati tudi zahtevan PCT pogoj. Brez predhodne prijave prisotnost na dogodku ni možna.

 

Pripravljamo tudi zabavno prstometno tekmovanje - možna udeležba za vse prisotne.

 

Vodstvo POS bo razgrnilo vizijo razvoja prstometa in možnih oblik izvedbe tekmovanj v bodoče, kar bo tudi prilika za odprto neformalno debato in predstavitev svojih pogledov, idej od vodij regionalnih lig vseh kategorij.

 

 

2.) FINAL FOUR - Tekma slovenskih TOP ekip za naziv PRVAK VSEH LIG

 

Sobota, 23.10.2021 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 11.00 ure dalje.

 

Tekma za prvaka vseh lig bo izvedena v sklopu dogajanja na sejmu NARAVA - ZDRAVJE 2021, kjer bo društvo KTD PROGA 13 vse dni sejma s svojimi člani promoviralo in predstavljalo prstomet kot tekmovalno športno panogo. 

 

Pravico do nastopa na FINAL FOUR  in osvojitev naziva ter prestižnega pokala PRVAK VSEH LIG imajo najboljše ligaške ekipe moških lig  in sicer po ključu:

 

prvi dve ekipi iz 1.lige ter zmagovalni ekipi iz regionalnih lig. V primeru, da se katera od ekip odpove nastopu, se k nastopu povabi naslednjo uvrščeno ekipo.

 

 

Participacija ekipe za udeležbo je 30 € in se vplača najkasneje do 15.10.2021

TRR: SI56 3400 0102 0748 727 

 

prejemnik: ŠD balinci - prstomet,

 

namen: startnina za F4

 

V primeru, da plačilo do tega datuma ne bo evidentirano, smatramo da se pravici do nastopa na turnirju odpovedujete.

 Vstopnice za člane ekip in spremstvo na sejemski prostor so zagotovljene. Za nastopajoče člane je obvezna enotna - prepoznavna športna oprema.

 

A1 - ŠD PAJEK ( zmagovalci 1.lige)

 

A2 - ŠD SENICA - Lotrič Meroslovje ( drugouvrščena ekipa 1.lige)

 

O1 - ŠD ABANKA ( zmagovalci osrednje Slovenske regije )

 

G1 - ŠD SENICA - DAF ( zmagovalci Gorenjske regije)

 

Prvi dve ekipi iz 1.lige sta nosilca, žreb pa bo določil s kom se bosta za uvrstitev v finale pomerila zmagovalca regionalnih lig.

 

Na turnirju FINAL FOUR  se igrajo po 3 tekme posamezno in ena tekma dvojice, kar pomeni, da ekipa mora šteti najmanj 3  in največ 5 članov. V zapisnike dvobojev se vpiše igralce glede na uvrstitve posamezno iz lige 2021; torej, najbolje uvrščen posameznik ekipe je napisan prvi in tako naprej do tretjega. Dvojice se sestavi poljubno iz članstva ekipe tekoče sezone. Ob morebitnem izenačenem številu zmag  za napredovanje/zmago ekipe  šteje seštevek osvojenih  točk. Ob morebitnem neodločenem izidu se odigra dodatna tekma, ki jo odigrata izbrana posameznika nasprotnih ekip do 7 osvojenih točk.

 

Turnir najboljših ekip bo izveden pod okriljem POS v sodelovanju s društvom KTD Nova proga 13

 

Takoj po končani finalni tekmi sledi razglasitev uradnih rezultatov in za zmagovalno ekipo podelitev velikega prehodnega pokala EKIPNI ZMAGOVALEC VSEH LIG.

 

 

Celoten program prstometne predstavitve članov društva KTD PROGA 13 na sejmu Narava - Zdravje 2021 - vabljeni da nas obiščete:

 

 

- 20.10.2021 (sreda) od 12.00 ure do 18.00 ure;

   - postavitev stez in predstavitev prstometa za obiskovalce, razstavljalce sejma.

 

-  21.10.2021 (četrtek) od 14.00 do 18.00 ure;

   - predstavitev prstometa za obiskovalce, razstavljalce sejma in tekma najmlajšega (11 let) in najstarejšega (90 let) registriranega tekmovalca v osrednji slovenski ligi.

 

-  22.10.2021 (petek) od 14.00 do 18.00 ure;

   - predstavitev prstometa za obiskovalce, razstavljalce sejma in tekma najboljših dveh igralcev osrednje slovenske lige na dve dobljeni tekmi.

 

- 23.10.2021 (sobota) od 09.00 do 16.00 ure;

  - ekipna tekma za prvaka vseh lig Final four 2021. Ekipa, ki zmaga v tej posebni tekmi, ki bo  potekala pod nadzorom in po pravilih POS – Prstometne organizacije Slovenije, postane prvak vseh lig. Ekipa prevzame veliki prehodni pokal za leto 2021.